Глобальні оголошення!

Епідуральна анестезія

Re: Епідуральна анестезія

Повідомлення гра з вогнем » 17 січня 2011, 16:21

наскільки я пригадую, епідуральну роблять, щоб знеболити перейми, вже на останньому етапі пологів, на потугах, анастезія перестає діяти і жінка все відчуває. тобто ця анастезія дозволяє зберегти сили.

насправді як там не знаю, мене кесарили зі спинальною :zybu:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 17 січня 2011, 16:22

кста в тернополі, на відміну від того ж львова, анастезіологи роблять епідуральну.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 17 січня 2011, 16:28

гра з вогнем написав:наскільки я пригадую, епідуральну роблять, щоб знеболити перейми, вже на останньому етапі пологів, на потугах, анастезія перестає діяти і жінка все відчуває. тобто ця анастезія дозволяє зберегти сили.

:zybu:

А мені здається, що на потугах якраз ще діє епідуральна, і жінка тужиться по команді, коли каже лікар, бо не відчуває.
Хоча також не знаю. В мене було "наживо". :tipok:
Marta Офлайн

Повідомлення LeeLoo » 17 січня 2011, 18:06

Ja zaraz gyljajy z 2 mamo4kamu z Moskvu,jim dvom robulu keserovo z epidyraljnojy anestezijejy-zadovoleni,kagytj wo ne bolutj-zrazy dutunky poba4ulu-pruklalu do grydi :) Zaraz ja zadymyjysj-mogluvo jak bu znala wo ja projdy-pogodulasj b na taky anestezijy-ale nixto ne znaje-wo kogo 4ekaje :( i v nas v Ternopoli jiji ne praktukyjytj napevno????
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Marta » 17 січня 2011, 23:12

Гра пише, що практикують, я не знаю..
гра з вогнем написав:кста в тернополі, на відміну від того ж львова, анастезіологи роблять епідуральну.

Але Тернопіль- не Москва поки що, хоча й там не на вищому рівні, але для наших це в новинку, то я б не ризикнула.
Тим більше, коли екстренне кесарево, то краще хай роблять, як привикли))
Marta Офлайн

Повідомлення Shalimar » 17 січня 2011, 23:27

mala-karta написав:Особисто для мене те, що нарешті, після стількох годин пологів (то для мене була досить важка праця) в мене вже є маленький хлопчик - дало дуже велике, хм.., якесь умиротворення, спокій, велике задоволення. Кльові відчуття при першій зустрічі з дитиною ;-)

А якби була епідуралка - що би було?

?? :head: В смысле?? А что бы было??
Тот же процесс, только без боли
Или Вы хотите сказать, что те мамы, которые не испытали родовых мук, были менее рады встрече с ребенком и не так сильно его теперь любят, как мамы, родившие натурально?..
Или что мама-натуралка - это супер-мама, а мама-эпидуралка - недомама?

что касается природности процесса.. Ну, менструация у некоторых бывает оочень болючая.. Так что, терпеть, не принимать обесболивающее?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Oksana » 18 січня 2011, 14:52

mala-karta написав:
Shalimar написав:Или Вы хотите сказать, что те мамы, которые не испытали родовых мук, были менее рады встрече

ага

100% не погоджуюсь :P Тоді всі мами кесарських діток також не так раді зустрічі, чи недомами??? Не-а :P Радість зустрічі і материства вимірюється не болями при родах, чи муками, а готовністю до цього, 9-місячним очікуванням, і просто вмінням любити, а зовсім не родовими муками. Від них не станеш ні більше тішитись, ні любити, ніж це тобі дано
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Oksana » 18 січня 2011, 15:16

Іра, чо спорю, бо я з тим мам, які знають і що таки схватки (при перших пологах 15 годин пробула в схватках, і більшу половину з них на крапельниці, самі знаєте що то за задоволення схватки під крапельницею, майже безперервні. Ну потім перед самими потугами доця пішла неправильно, ручкою вже йшла, екстренне кесарське). Ну але це до чого, до того, що зовсім це не по іншому, абсолютно, і мені здається якось навіть егоїстично (не ображайся :oops: ) думати, що як тебе юоіло, і ти капець як вимучилась, то більш любиш чи більш радієш. Ні. Просто маю з чим порівняти, тому повторююсь що все це вимірюєтья зовсім не муками чи болями ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 18 січня 2011, 15:19

тут як почати так думати, то можна навіть дойти до висновку, що кесарські більше тішаться, бо деякі мами бачать дітей ще аж через сутку, от тобі мука ще та. Бо не побачивши своє дитя, не взявши на руки, мама все одно переживає чи живе, чи здорове і як там саменьке. А мама яка родила вже тішиться і бігає по палаті :P Так, що тут зовсім не в тому справа :P
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mala-karta » 18 січня 2011, 15:24

я не ображаюсь, мені мало боліло :lol:

просто, мені здається, тоді дійсно більш чекаєш. І більше радієш, що ось, нарешті вже все і є маленька ляля :)
Що на переймах намагаєшся правильно дихати, думаєш, що дитині також важко, намагаєшся не перебивати дихання - щоб дитині добре доходив кисень, що відчуваєш, що це робота ВАС ОБОХ.
Але ні в якому разі не кажу, що мами, в яких було кесарське чи епідуральна - гірші чи не добре постаралися.
Просто переконана, що звичайні пологи - значно краще.
І якщо другі мої пологи також будуть тривати 14 годин (але я надіюсь, що таки менше :lol: ), то все одно хочу все це відчувати без епідуральної.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей