Глобальні оголошення!

Яка була ваша вагітність?

Re: яка була ваша вагітність?

Повідомлення Руженка » 17 квітня 2011, 00:07

А я літала "як сраний віник" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на роботі була до 8 місяця вагітності))))) На 5 місяці - їздила відпочивати з друзями в Хрінники. Їздила кожного тижня на вихідні в Тернопіль маршруткою, а в понеділок (все тією ж маршруткою :lol: :lol: :lol: ) поверталась в Кременець на роботу)))))))) В 8 год ранку виїжджала, а в 9 год вже була на роботі)))))Додому навіть не заходила)))))))) На 35 тижні відбувся ремонт в Тернополі (я закомандувала :lol: :lol: :lol: , бо інакше я б не переїхала)))))Раніше не могла зробити ремонт......довго розказувати.....Хоча в двох словах - чоловік був проти, бо нема грошей і в нього часу(хоча я відразу сказала, що витрати беру на себе!!!!!!!!!!! :tipok: ) Я лояльна і вирішила оскільки я там не живу ще, то робити нічого не буду(чоловік же і так проти, а так взагалі аврал би був :scare: :scare: :scare: )) Значить на 35 тижні почався ремонт)))))))Я мила підлогу, вікна, сама перетаскала купу книжок........а потім же ті самі книжки складала на місця.......... посуду........одяг........ЧОЛОВІК НЕ ДОПОМАГАВ......зовсім :cry: :cry: :cry: :cry: (сидів за компом, бо в нього проект.............. :crazy: :crazy: :crazy: ) ну та ладно.......А ............ще я готувала їсти всім хто допомагав(мій тато і його дружина) і тим хто був в хаті, свекруха, свекор, чоловік.........Три рази в день!!!!!!! :o :o :o :o Але я розуміла, що люди голодні, а тато приїхав, щоб мені допомогти, то я б не зуміла залишити їх голодними!!!!!!!Свекруха правда компот варила :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..................бо то основне блюдо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а за день до родів віддраяла ванну......бо знала, що крім мене того ніхто не зробить.........

отак то......помила я добряче ванну................і в ночі почалися схватки :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin:
Руженка Офлайн

Повідомлення Olysa » 05 травня 2011, 23:21

ех,дівки...як вам всім класно було.А я ледве повзала.з другого місяця відлезувалась по ліарнях( :istereka: останні місяці попали на літо,голова постійно крутилась,але в липні з пузом поперлась в Луцьк на весілля.
А ще в мене був один причуд!))) :lol: :lol: :lol: прям таки жерла активоване вугілля.Лікарі з мене прикалувались.але я була як наркоманка.Мама з чоловіком сміялись,казали дитина чорна народиться))))Я за день могла зїсти втіхаря(бо ж відбирали :lol: ) 2 пачки)))
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення mala-karta » 06 травня 2011, 00:21

Olysa написав:прям таки жерла активоване вугілля.

ого! а чого вугілля? тобто, лікарі якось то пояснювали?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Olysa » 06 травня 2011, 09:25

mala-karta я так зрозуміла що мені сорбентів не хватало.Я звичайно пила ентерос гель,але вугілля смачніше :lol: .Одна жінка зі мною лежала то вона при другій вагітності відшкрябувала стіну біля бтареї(щоб ніхто не бачив) і їла
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення flower » 07 травня 2011, 11:23

А я вже пошвидше би родила :? , неподобається мені бути вагітною, але шо не витерпиш заради малятка ;-) . Мені важко від самого початку, якась така млява була нічого робити не могла, на підтримці на 6 тижні в лікарні встигла полежати, токсикоз, потім знов лікарня з нирками, інколи набряки, зайва вага, задишка, таз також часом болить таке враження шо цілий день перед тим на шпагаті стояла, хожу як ведмідь... на лиці змінилася дуже шо сама себе не впізнаю... та й от таке во... Заздрю тим кому подобається бути вагітною, бо як на мене це зовсім нелегко... Чекаю вже зустрічі з своєю лялічкою і змін!!! :family:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення мешканка » 07 травня 2011, 12:32

flower +1...і я вже стомилась, вже так дістало пузо, зайва вага, постійна незграбність, болять ноги, вилазять вени, сплю, як на голках: постійно щось колить, болить, затерпає... короче, :flag:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення flower » 07 травня 2011, 13:04

мешканка ше трошки, тобі менше лишається терпіти то всьо.... в мене менший трошки термін :(
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення мешканка » 07 травня 2011, 13:27

flower не дуже підбадьорю: як на мене-то саме останні тижні-найважчі... проте потім це все швидко забувається та й винагорода неабияка, тримайся :kiss:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення flower » 07 травня 2011, 13:29

знайшлися подруги по нещастю і підтримали одна одну :lol: дякую!!!!!! ти теж!!!!!!! :roses:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення oksana.tesliuk » 07 травня 2011, 15:51

В мене орієнтовний термін пологів - 14 травня. То я вже стомилася з дня на день чекати - щось десь заниє, а я вже тішуся може то воно, може вже родитиму... Як кажуть: "Ожидание смерти хуже самой смерти" :crazy:
А про шпагат flower ти класно сказала :lol: :lol: :lol: Я з нього "не злажу" цілодобово.
А ще задовбали знайомі, родичі - дзвонять щодня з одним запитанням: "Ще нє?"
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Поперед.Далі

Повернутись до Вагітність

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість