А я літала "як сраний віник"

на роботі була до 8 місяця вагітності))))) На 5 місяці - їздила відпочивати з друзями в Хрінники. Їздила кожного тижня на вихідні в Тернопіль маршруткою, а в понеділок (все тією ж маршруткою

) поверталась в Кременець на роботу)))))))) В 8 год ранку виїжджала, а в 9 год вже була на роботі)))))Додому навіть не заходила)))))))) На 35 тижні відбувся ремонт в Тернополі (я закомандувала

, бо інакше я б не переїхала)))))Раніше не могла зробити ремонт......довго розказувати.....Хоча в двох словах - чоловік був проти, бо нема грошей і в нього часу(хоча я відразу сказала, що витрати беру на себе!!!!!!!!!!! :tipok: ) Я лояльна і вирішила оскільки я там не живу ще, то робити нічого не буду(чоловік же і так проти, а так взагалі аврал би був

)) Значить на 35 тижні почався ремонт)))))))Я мила підлогу, вікна, сама перетаскала купу книжок........а потім же ті самі книжки складала на місця.......... посуду........одяг........ЧОЛОВІК НЕ ДОПОМАГАВ......зовсім

(сидів за компом, бо в нього проект..............

) ну та ладно.......А ............ще я готувала їсти всім хто допомагав(мій тато і його дружина) і тим хто був в хаті, свекруха, свекор, чоловік.........Три рази в день!!!!!!! :o :o :o :o Але я розуміла, що люди голодні, а тато приїхав, щоб мені допомогти, то я б не зуміла залишити їх голодними!!!!!!!Свекруха правда компот варила

..................бо то основне блюдо
а за день до родів віддраяла ванну......бо знала, що крім мене того ніхто не зробить.........
отак то......помила я добряче ванну................і в ночі почалися схватки

:grin: :grin: :grin: :grin: