Lesya написав:В нашому світі я не знаю жодного чоловіка, який би жив з жінкою і любив її як ближнього.
Дайте мені хоч один рядок з Святого Письма де написано про те, що якщо не хочете дітей а хочете задоволення - то робіть мінет! Один одному чи лише чоловікові а потім поплачте у ванній і подякуйте Богу за любов. Аж самій гидко таке писати.
Lesya написав:Церква говорить, що гріх - не лише вчинок, а й думка. Отож будь яка думка спрямована на те, як би отримати задоволення і не мати від цього дитину вже є гріховною.
Lesya написав: Відпочивати не їдемо.
Lesya написав:Колись народжували по 9 дітей і дорослими з них ставали 2-3. Це природній відбір. Контрацепція бар"єрна і ППС - те саме, але не треба стояти на похоронах власної дитини.
Dribchuk написав:За чоловіка варто триматись, якщо ви давали обітницю в церкві за нього триматися, який би він там не був і ви це мали б знати.
Dribchuk написав:Розкажіть мені не тямущій як ще можна задовільняти чоловіка??? Бо я щось трохи розгубилась. (бо на скільки мені відомо оральні та анальні зносини церква тим паче не вітає)
Dribchuk написав:Я не цитуватиму тут цитати, бо це не релігійний розділ.
Dribchuk написав:Він мені сказав таку річ - якщо людина дійсно хоче на 100% жити праведно (а це практично не можливо), то вона не повинна ставитися до релігії як до супу. Тобто - що смакує витягнув зїв, а що не до смаку вилив геть. Тобто якщо ви проти абортів, то маєте бути проти всієї існуючої контрацепції, ЕКО, всіх земних розваг і жити лише щоб здобути щастя в загробному житті, а для цього вам швидше за все прийдеться йти в монастир. Бо навіть священники не живуть точно так як пише Святе Письмо.
Повернутись до Готуємося до батьківства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість