Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення Alisa » 15 липня 2011, 13:53

В матеріальному плані другу дитину прогодуємо.
А ось в моральному не впевнена чи витримаю я ще одні пологи, немовляцтво.

Може років через 5-6 заспіваю по-іншому.....
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 15 липня 2011, 14:24

Я от теж чим далі тим більше утверджуюся в думці що напевно в нас буде лиш одна дитина. Хоча звісно не зарікаюся.

А що до приказки "як дав Бог діти, то дасть і на діти" я нажаль знаю дуже мало щасливих багатодітних сімей :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Оксанка » 20 липня 2011, 14:20

А знаєте, мені дуже "подобається" вислів ЯК БОГ ДАСТЬ! Наче всі , кому так має давати, не використовують ніяку контрацепцію (я не маю на увазі симпто-термальний метод) Припиніть все використовувати, і тоді так буде, ЯК БОГ ДАСТЬ. Тут суперечність, ми самі недаємо йому діяти, але кажемо - як Бог дасть. Бог можливо хоче нам дати ще не одну дитинку, це ми не хочемо! То мабуть правильніше казати: як вже так станеться, як завагітнію, то буду рада, і обов"язково народжу!
Я б хотіла мати троє діток! А коли так станеться, що завагітнію ще , то звичайно народжувати буду і буду радіти тому!!! :dance: Аборт недопустимий!!!
Оксанка Офлайн

Повідомлення Lesya » 20 липня 2011, 16:26

Коли ми з чоловіком зустрілися наступного дня після освідчення перше що я сказала було "але в нас буде троє дітей. І хлопчик перший а дівчинка друга. Третє - як Бог дасть." :lol: Страшенно хотіла 3 дитини. І Дякую Богу, що дав двох. Так, мені важко. Наймаємо няню, яка щодня гуляє з старшим до обіду. Тоді маю час щоб зварити, прибрати, попрасувати... Якби була більша різниця у віці, думаю що давала б раду сама.
І про забезпечення майбутнього дітей думаю. Але основне - виховання. А ще виявити до чого малюк здібний і це розвивати. Відкладаю гроші на навчання. Хоч чоловік з мене сміється - мол не в нашій країні таке робити. Тут все ненадійне.
До прикладу, в Америці відкладають на навчання дитині від її народження. А в нас ціни не нижчі, а зарплати :oops: справді стидно сказати.
Ну це я вже відволікаюсь.
Як на мене, щастя не у вагітності і пологах - бо тут я мало приємного бачу. А в тому, що коли підходжу до пісочниці з коляскою Ігорчик на пів стадіону кричить "мама".
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 20 липня 2011, 21:27

Lesya написав:Як на мене, щастя не у вагітності і пологах - бо тут я мало приємного бачу.

о я цього найбільше не люблю ,хочу ще дітей,але вагітною не хочу бути
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 21 липня 2011, 00:37

Lesya написав:Як на мене, щастя не у вагітності і пологах - бо тут я мало приємного бачу.

Ну, пологи - то да. Але про вагітність я не згідна.
Мене обидва рази так "перло" від вагітності, прям літала від задоволення :dance:
Але в мене було без токсикозів, патологій... в картці лиш писало "міопія середнього ступеня" :tipok:
Тому, як я вже десь тут писала, Я ЛЮБЛЮ СЕБЕ ВАГІТНУ!!!
А діточок :? Певно оті мої пригоди з другими родами - то апогей. Та й годочкі уж нє тє...
Хіба би ше який "живчик" проскочив...
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Milichka » 21 липня 2011, 08:45

Перших1,5року після пологів мені страшно було навіть думати про ще одні пологи і немовлятко від якого не можливо відійти ні на секунду, немає особистого часу, можливості не те що зварити обід, а навіть поїсти.... Але зараз коли доці 1рік і 10 місяців, коли є час сидіти в інтернеті, красити нігті і пекти торти. Ловлю себе на думці що хочу знову бути вагітною....
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення musya » 25 липня 2011, 22:52

Я хочу двох діток. Хлопчика вже маю, надіюсь, що рочків через 3-4 ще буду мати дівчинку. Не думаю, що матеріальне становище повинно бути головним критерієм у виборі народжувати чи ні другу дитину, адже щастя дітей не в кількості іграшок, а в любові і турботі найближчих людей. Звичайно мова не йде про сім"ї в яких немає грошей і на кусок хліба.
musya Офлайн

Повідомлення Перлинка » 25 липня 2011, 23:48

musya написав:Не думаю, що матеріальне становище повинно бути головним критерієм у виборі народжувати чи ні другу дитину, адже щастя дітей не в кількості іграшок, а в любові і турботі найближчих людей.

а третю,четверту,пяту і т.д ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 25 липня 2011, 23:51

Перлинка написав:
musya написав:Не думаю, що матеріальне становище повинно бути головним критерієм у виборі народжувати чи ні другу дитину, адже щастя дітей не в кількості іграшок, а в любові і турботі найближчих людей.

а третю,четверту,пяту і т.д ?

имеется ввиду "еще одного ребенка" )) неважно какой по счету )
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість