Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення Shalimar » 13 травня 2012, 00:29

просто несчастливые не приехали
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 13 травня 2012, 00:45

:) можливо, хоч взагалі то їх привозили за гроші Управління
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Natalinda » 13 травня 2012, 00:51

Ну я думаю що не гроші мала на увазі Шалімар, ті хто не мали як тих 9 дітей залишити то і за гроші управління непоїхали напевно, я б принаймні точно не їхала.

А як звозять людей на подібні тематичні концерти знаю не по чутках(((
Звісно хочется вірити що цього разу було по щирому
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 13 травня 2012, 01:06

mari написав::) можливо, хоч взагалі то їх привозили за гроші Управління

их же не насильно привозили))
кто не хотел - не поехал
крч, что я хочу сказать.... что много детей - не значит, что мама будет обязательно счастлива
лозунг "роди 3 и больше детей - и будет тебе щастя, да прийдет благословение в семью" )))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення олеся » 13 травня 2012, 22:11

Там де багато діток одні бавлять інших і як 9 дітей то вже старші не маленькі і бавлять молодших))) Так що не думаю що в них є така проблема "як нема на кого лишити менших".
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Natalinda » 14 травня 2012, 00:55

ну це в благополучних багатодітних так, а в неблагополучних?
я в силу своєї професії саме з неблагополучними спілкувалася(((

та і здорові дітки не завжди

але нехай буде що всі щасливі, не лише ті що були на захооді, не хочу розповідати ніяких негативних історій
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення олеся » 14 травня 2012, 00:58

Треба бути оптимістами і вірити в краще!!!
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mari » 14 травня 2012, 00:59

Можна надіятись що вони точно щасливіші за тих, які дітей не мають, а діти їхні щасливіші за тих,які не мають батьків.
А те вже наскільки їм важко- історія друга.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 14 травня 2012, 01:12

За даними ТОДА:
За вагомий особистий внесок у створення умов для виховання дітей у сім'ї, розвитку їх творчих здібностей, особливі успіхи у громадській діяльності та з нагоди Дня матері відзнаку голови облдержадміністрації – нагрудний знак "Честь і слава Тернопільщини" - отримали Оксана ГРЕБЕНЯК з Тернополя, Марія ШПИНДА з Підволочиська і Світлана КУЧЕРЯВА з Чорткова. Це сталося сьогодні під час Першого обласного форуму багатодітних матерів Тернопільщини.

На форум, що відбувався в обласній філармонії, запросили 300 багатодітних матерів з усіх районів Тернопільщини. Запросити всіх - просто неможливо.

Вісім з половиною тисяч в нас є багатодітних сімей, близько 6 тисяч триста в нас матерів, які народили і виховали 5 і більше дітей. Область в цілому визначна своїми багатодітними сім'ями - хочу сказати, що в Україні ми не заледво треті, передують нам тільки Закарпатська і Чернігівська області, де традиційно в зв'зку з віросповіданням і нацменшинами народжується багато дітей. Тобто наша область надзвичайно багата своїми багатодітними сім'ями і з кожним роком, до речі, є така тенденція до збільшення.

Зі слів мам:
В сім'ях працюють більше батьки, матері не працюють і такі сім'ї залишаються малозабезпеченими. А по селах сім'ї багатодітні не мають роботи. Чому - тому що в район, до міста добиратися їм важко, роботи в селі немає, значить, ми повинні подумати, як дати робоче місце людям в селі, щоб людина могла працювати, отримувати якусь допомогу від держави і забезпечувати свою сім'ю.

Типовим для Тернопілля підтвердженням ситуації є родина Наталії МЕЛЬНИК, у якої шестеро дітей. Чоловік не працює - в селі з роботою негусто, а на зарплатню у три чверті ставки завідувача бібліотеки не порозкошуєш. Якби не город, зізнається, Наталя Михайлівна, пропали б, бо того, що платить держава багатодітним матерям - занадто мало.

Практично не вистачає, тому шо дуже мало держава дає, дуже. Такі доходи, як і город рахують, і паї, і то все до купи постягають і виходить на дитину мізер. Але стараємся своїми силами, городи садимо, працюєм для того, щоби забезпечити свою сім'ю.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2012, 22:43

Зображення

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей