Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення Yummy mummy » 27 липня 2011, 22:59

Перлинка написав:Невже я писала чи давала натяк на те що шкодую про своє життя???????

а як ти думаєш твої незаплановані діти шкодували би про своє життя,якщо ти їм не забезпечиш достойну освіту та денний раціон з повним набором вітамінів?

Я не flower ,але можу привести такий життєвий і не дуже радісний приклад :( -є в мене знайома ,має донечку, живуть дуже бідно,на бабусину пенсію, донечка ходить в дитячий садочок і кожного дня приходить зі слізьми, бо хтось там в чомусь гарненькому прийшов, хтось щось смачненьке їв, хтось з новою іграшкою грався, а її ще й дражнять що вона бідося :o , одного разу вона спитала маму в лоб "а нащо ти мене народила? щоб я плакала кожен день?? і це в 5 з гачком(мені коли розповіли я плакала :cry: )...
На садочок гроші треба- а мама каже "а звідки я їм візьму, як немає"...А два місяці тому народила ще одну донечку, і каже що просто не уявляє як вони будуть виживати.....
Так вот я про те, що треба тверезо оцінювати свої можливості і думати хоча б про завтрішній день....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 23:03

Alisa

та тебе ж ніхто не чіпав :grin:

я наприклад також маю свої причини -важка переносимість вагітності

просто якось забувається то швидко,хоч цього разу останні місяці кричала,що ні-ні ,більше не захочу вагітніти .

але чогось мені все хочеться мати карапуза,такого як тепер :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 23:10

[quote="Yummy mummy"][/quote]

все минеться і садіковські сльози і нестача іграшок та смачної їжі,вірю що важко тій дитинці,але не вірю що вона щодня без перестанку плаче,і нема в її житті інших радощів окрім матеріальних,яких бракує.

мільйони людей війну, голод пережили ,а потім всього надбали і надолужили ,якщо не ліниві і не алкоголіки

але альтернативи життю нема ,незалежно від якості цього життя

тобто не можна сказати краще ненародитись ніж так жити ,бо невідомо ,що попереду чекає навіть ,наприклад, ту дівчинку і чи вона ще не втре колись носа всім тим хто її кривдить
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 27 липня 2011, 23:23

Перлинка Так то воно так , звичайно що і дитячих радощів в тої дитинки досить і садочок скоро минеться,але почнеться школа і грошей треба буде ще більше....
Вот скажи ,така ситуація, сім"я живе на зйомній квартирі, зарплата чоловіка іде на оплату квартири ,ну може ще на памперси вистачить...Сім"я живе на дитячі гроші...Двоє- троє діток (як в кого) чи наважишся ще на одне в такій ситуації...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Shalimar » 27 липня 2011, 23:31

Перлинка написав:дивіться тайга,живуть з батьками,скоро буде 5 чоловік в одній кімнатушечці.

брред, что в этом хорошего?!
они все счастливы - ок
но не думаю, чтобы кто-то еще хотел так жить!
и то, что Тайга тут вслух нигде не жаловалась, еще ни о чем не говорит ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 27 липня 2011, 23:45

Перлинка написав:але чогось мені все хочеться мати карапуза,такого як тепер :)

Перлинка, это называется мания :tipok:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 23:46

Yummy mummy написав:Вот скажи ,така ситуація, сім"я живе на зйомній квартирі, зарплата чоловіка іде на оплату квартири ,ну може ще на памперси вистачить...Сім"я живе на дитячі гроші...Двоє- троє діток (як в кого) чи наважишся ще на одне в такій ситуації...

в мене є такі знайомі,важко їм ,не засуджую за те що діти не зовсі бажані,але коли вони їх народжують,то не шкодують про це

як би вчинила я не знаю,просто я знаю як не жити лиш на дитячі гроші
навіть без стртового капіталу і т. д,елементарно на сп(якщо добре взятись за справу) можна заробляти кілька тисяч в місяць.

п.с
я цікавилась чому бояться що не зможуть забезбечити всім необхідним більш як двох дітей ті хто вроді і житлом і мат.забезпечений.

коли голі босі і в вінку -то інша справа ,але якщо мають сили і бажання любити та ростити своїх діток не в розкошах іне ставити це пріоритетом ,і при цьому почуваються комфортно,то я їм пальцем біля виска не кручу ,як допустимо Шалімар,а навпаки поважаю і захоплююсь.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 23:47

Shalimar написав:
Перлинка написав:але чогось мені все хочеться мати карапуза,такого як тепер :)

Перлинка, это называется мания :tipok:

це називається любов до свого потомства ;-)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 23:49

Shalimar написав:они все счастливы - ок
но не думаю, чтобы кто-то еще хотел так жить!

краще жити так,ніж взагалі не жити :)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 28 липня 2011, 00:05

Перлинка написав:в мене є такі знайомі,важко їм ,не засуджую за те що діти не зовсі бажані,але коли вони їх народжують,то не шкодують про це

І в мене таких знайомих багато, але їм дуже важко і щодня маються як вижити,як прогодуватися, як не залишитися на вулиці....
Перлинка написав:просто я знаю як не жити лиш на дитячі гроші

І я можу дати собі раду ;-) ,але ж не всі такі "сильні"....
Перлинка написав:я цікавилась чому бояться що не зможуть забезбечити всім необхідним більш як двох дітей ті хто вроді і житлом і мат.забезпечений.

Ну в таких випадках незнаю :? ,напевно в кожного свої причини і кожен розуміє матеріальне благо по своєму.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість