Глобальні оголошення!

Аборт - як сприйняти новину?

Re: аборт - як сприйняти новину?

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 12:11

ага, така ситуацыя взагалы страшна :gore:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Руженка » 31 січня 2011, 14:03

Я не засуджую. Навпаки вважаю, що краще зробити аборт, ніж потім віддавати дитину в дит будинок, чи як такі мамаші, яких навіть мамашами назвати важко..........ЯКІ ПРОДАЮТЬ ДИТИНУ ЗА 3 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ, ВИКИДАЮТЬ В СМІТНИК або З ПОЇЗДА..................................................

Короче, хіба не краще в таких випадках АБОРТ??????????? Нафіга тоді народжувати?????????????
Руженка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 14:12

Руженка, а я вважаю, що краще ту дитину потім віддати в дитбудинок.
Вона хоча би тоді БУДЕ. БУДЕ ЖИТИ.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 31 січня 2011, 14:35

Ой, Ірко, а я не знаю, чи тут з тобою погоджуватися. Жити то вона буде. Але чи та дитина захоче ТАК жити? Маю знайому, котра живе не в своїй родині. Її взяли з дитбудинку... Скажу чесно, бачу. що інколи вона воліла б не родитися взагалі. Однозначно сказати важко, шо краще. Але мабуть, таки життя давати краще. бо хто його знає, а може ту дитинку чекає шось дуже хороше і щасливе. В любому випадку варто. Але однозначної відповіді для себе особисто я ще не знайшла, шо би я робила в таких випадках. Бо казати за когось легко. І засуджувати легко. А бути на місціжінки, котрій тре зробити вибір - надзвичайно важко і нереально боляче
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 14:50

я знаю сім'ю, яка вдочерила дівчинку.
Взагалі, вони це тримають в таємниці.

Але вони всі дуже щасливі.

Так що, все-одно, народжувати варто. Ну, я так думаю...

А бути на місці жінки, яка вирішує це питання - то, мабуть, мало не найстрашніше :(
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 31 січня 2011, 15:13

Особисто я б заборонила аборт, як і заборонили смертну кару. Думаю, не може бути настільки вагомого оправдання, яке б зменшило ту провину... Біда в тім, що в нас аборт дуже легко зробити й самі лікарі тебе на нього підштовхують, тільки гроші давай-і вони вирішать цю "проблему"....Тому й люди почали думати, що воно нічого страшного нема...подумаєш...тепер навіть і знеболюють, так, щоб ту горе-маму не боліло... Я вже скільки разів чула від молодих жінок: "Подумаєш, як щось не так піде-зроблю аборт і все..." що аж страшно часом робиться. І, як то кажуть, кидайте в мене капцями, але аборт недопустимий в жодному випадку... ні у випадку згвалтування, ні при якійсь іншій важкій ситуації... Аборт-це вбивство беззахисної дитини і має каратись. Чогось ми жахаємось, коли чуємо, що мама вбила власну новонароджену дитину, задушила чи ножем зарізала....а аборт це хіба не те ж саме? тільки робиться акуратно, в клініці, в стерильних рукавицях і лікарем-катом...але суть не міняється: так само відриваються руки й ноги в дитини, так само розтрощується її тіло і так само її болить.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Marta » 31 січня 2011, 15:31

Підтримую.
Я проти абортів в будь-яких випадках.
Але карати не варто. Повір, вони вже і так покарані.
Якщо б я взнала зараз, що хтось з подруг хоче зробити це- відмовляла б всіма силами, якщо вже зробили- то навіть не знаю. Промовчала б. В душі було б дуже сумно, але вже дитинку не вернеш, ну що можна зробити?
Картати? Сварити? Людина сама прийняла таке рішення і сама буде отримувати покарання. Рано чи пізно, все одно, думаю, це не забувається. Приходить розкаяння і розуміння того, що людське життя БЕЗЦІННЕ. І що матеріальне становище, нема чоловіка, чи інститут, чи не готова- це все ФІГНЯ порівнянно з ЖИТТЯМ.
Жаліти таких жінок я б не змогла.
Колись в консультації, будучи вагітною, я через двері почула, що мама дівчинки 15 років домовляється для неї про аборт. І навіть почула адресу. Це була дівчина з мого будинку, на жаль, я її не знаю.
Я була якась така, ніби хтось мені по голові дав.
Ну що робити?
Ну не йти ж до неї додому, та й що я скажу?...Я її навіть не знаю.
На що я спромоглась- то в її скриньку покидала листівки з Школи Материнства, там ще була брошурка "Ти особливий"- проти аборту, ще щось, телефони, де можуть допомогти.
Проте, час пройшов, а дитинки я там не наблюдаю((( Дівчини я не знаю на вигляд, бачила тільки її маму, та й з того під"їзду всіх діток знаю, так що, на жаль....(((((((
І думаю, от ким треба бути, щоб замовляти вбивство власного внука?...
І от цікаво, що б ви зробили, якби в майбутньому 15-річна дочка чи син, заявили, що чекають поповнення?
Я б сказала однозначно- родити.
Як би там не було.
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 16:36

Марта, я б також казала народжувати.
І було б дуже кльово, коли мій син чи моя дочка звернулися до мене тоді.
А то знаю історію, що самі залетіли, самі все порішали - батьки не в курсі. А так як то ж дійсно - діти, по 15 років, і по закоону має бути з дозволу батьків, то там ті ж діти самі все кругом заплатили. Отак.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 31 січня 2011, 16:55

Підтримую вас, Іра і Марта!
Я такої ж думки.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Alisa » 31 січня 2011, 18:20

Я б таку новину сприйняла нормально. На наші стосунки це не вплинуло б.
Знайшла людина компроміс зі своєю совістю чи мучиться від скоєного - то це її особиста справа.
Я не збираюсь на себе багато брати і когось судити.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей