Глобальні оголошення!

Цікавить підтяжка грудей після годування

Модератор: ksana

Цікавить підтяжка грудей після годування

Повідомлення лимончик » 21 липня 2025, 14:59

Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією і зможе підказати. Після народження моєї донечки грудне вигодовування тривало понад рік. Зараз, коли завершила цей етап, помітила, що форма грудей помітно змінилася. Я давно задумуюсь про підтяжку, але дуже боюсь потрапити до непрофесіоналів. Хто може порадити перевірену клініку чи хірурга в Києві, який спеціалізується саме на підтяжці грудей після годування?
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: донечка

Re: Цікавить підтяжка грудей після годування

Повідомлення миланочка » 21 липня 2025, 15:01

Прекрасно тебе розумію – сама пройшла цей шлях кілька років тому. Хочу порекомендувати клініку, яка справді варта уваги – Клініка пластичної хірургії Certus у Києві. Вони мають великий досвід саме у процедурах, пов’язаних з жіночим тілом після пологів. У них навіть є спеціальна програма "Mommy Makeover", яка включає підтяжка грудей після годування , корекцію живота та інші відновлювальні процедури. Хірурги високого рівня, сучасне обладнання, повна конфіденційність та підтримка на кожному етапі – від консультації до реабілітації. Я зверталась саме до них, і результат перевершив очікування: природна форма, акуратні шви, повне повернення впевненості у собі.
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Маленький мальчик

Re: Цікавить підтяжка грудей після годування

Повідомлення xtremeshammy » 11 жовтня 2025, 07:57

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Різне