ой дівчата, нашо платити 150 грн за формочку, якщо можна роздрукувати на принтері собі відповідну форму і перенести її на картон. з картону зробити шаблон. і тоді притуляєте до тіста і акуратно вирізаєте ножем. Так, мороки довше як формочкою - але по собі знаю, що кожного року хочеться чогось нового та й я все таке забагаю - що таких форм нема
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
А мені таки подобаються формочки, акуратніше і дитина собі тішиться, що допомагає печенька робити. Я по інтернету замовляла на одному сайті кондитерському, там поштучно можна різні купити, і форми що здивувало виробництва США. Я там затарювалась перед Вероніки днем народження і паличками для кейк попсів і красками харчовими і торбинками на пряники в подарунок діткам.
Може хто знає хорошого столяра? Дуже хочу книжкову поличку в стилі прованс. Те, що бачила в магазинах, не влаштовує по ціні або по якості. А іі зробити - елементарно.
Тиха а як вона виглядає? аж цікаво. в Епіцентрі є щити деревяні різної довжини і ширини, вже пошліфовані. але правда то не суцільна деревина - а клеїна. може з них таке можна зробити?
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))