Глобальні оголошення!

Золотистий стафілокок

Золотистий стафілокок

Повідомлення Гість » 24 вересня 2010, 21:28

Недавно здала аналізи на дизбактеріоз і стафілокок, благо, моя педіатр у відпустці і до нас навідувалась інша лікар. Саме вона й порекомендувала провести аналізи. Тепер взагалі катастрофа. Приговор буквально- Стафілокок золотистий в молоці. Ось чому моє малятко мучиться з пузіком. Правда, коли поновила жорстку дієту, майже таку, як після операції, стало легше. Лишилось ще повністю від мучного відмовитись, а мені важко обійтись без хліба з сіллю-дуже люблю. Спочатку запанікувала, почала обдзвонювати знайомих, й , як на гріх, всі зараз в такій ситуації, що ні допомогти, ні порадити не можуть. Найпершою злякала думка, що своїм молочком я нанесла непоправну шкоду маляткові. Забила б саму себе. А ще так шкода від думки, що, можливо, доведеться відмовитись від ГВ. Адже стільки вже витерпіла. Правда, стає дедалі гірше, але, невже дарма стільки мучались?..
Гість Офлайн

Re: Золотистий стафілокок

Повідомлення Dashko » 25 вересня 2010, 13:40

Гість, спокійно, по-перше, це не катастрофа, по-друге, своїм молочком Ви не нанесли шкоди дитині.
А тепер розкажіть детально: як у Вас організоване грудне вигодовування, як почуває себе дитина, в якому стані ваші груди, які результати аналізів і рекомендації лікаря.
Пишіть!
п.с. прочитайте: http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=38&t=32
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 25 вересня 2010, 18:18

Даш, це ми з Ліною. Просто забула авторизуватись. А з грудьми стає гірше. Таке враження, що доля випробовує на міцність :scare:
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 25 вересня 2010, 21:58

А, ясно.
А як справи з молочницею?
І що конкретно лікар сказав про стафілокок?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 27 вересня 2010, 22:04

А сказали не дуже втішні речі. Я маю на увазі, що в черговий раз розчарувалась в наших лікарях. По-перше, ваги ми набрали лише 500 грам, і зовсім не виросли за цілий місяць. Хоча, якщо подивитись на повзуни, я впевнена в іншому. Жовтяниця сходить дуже помалу. А коли побачили результати аналізів, порекомендували перейти з ГВ на штучне. Правда, щиро їм вдячна, не наполягали. Коли я сказала, що на таке не піду, потиснули плечима й не більше. Отже, від сьогодні займаюсь самолікуванням. Намастилася Ністатином. Хоча, він, ніби із стафілакоком не дуже дружить. Але педіатр мою ідею підтримала. А серед тижня будем проводити тест на мокрі пелюшки. Малятко в місяць має пісяти приблизно 12 разів в день, так?
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 27 вересня 2010, 23:05

Про вагу: по-перше, 500 г це достатній набір ваги за місяць, по-друге, рахувати потрібно не від маси при народжені, а від маси після фізіологічної втрати. Тому ви , швидше всього, набрали більше ніж 500 г. А ріст взагалі дуж важко вимірювати маленьким дткам.
Пісяти, так, добре, якщо буде за добу 12 раз.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 14 жовтня 2010, 20:55

Привіт! Це знову ми. З вагою все вирішили-помірялись не правильно. Набрали 900грам. Імо так само добре. Були на консультації-стафілокок-не причина для турботи, тим більше, що існує ймовірність, що в нас його й немає. Казаав лікар, що кал мав би тоді бути зеленим і пінистим. Виявили трохи неврології, трохи проблем з суставами і животиком через білірубін. Моя порада мамусям-прислухайтесь до своєї інтуіції, всю інформацію, що поступає, треба фільтрувати через себе. Радитись не з одним спеціалістом. От ми збираємось до невропатолога, бо не подобається мені дихання маленької. А від грудей дійсно не варто відлучати при стафілококовій інфекції. По-перше не факт, що вона справді є, а по-друге, вже почали годувати, то й гірше вже не буде.
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 15 жовтня 2010, 12:30

Вілена, молодці! А як справи з молочницею?
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 04:05

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 03:16

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Консультант з грудного годування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість