Глобальні оголошення!

Допоможіть! Молочниця. Голодне маля

Re: Допоможіть!

Повідомлення Dashko » 13 вересня 2010, 11:28

Вілена, думаю, малеча відчуває Ваш внутрішній стан, тому так поводиться.
Нічого нового, на жаль, не можу порадити:
- виліковуйте молочницю,
- кожний раз слідкуйте за правильністю прикладання, вибирайте пози для годування, в яких не так боляче годувати,
- якщо дитинка заснула, лишайтеся біля неї, так вона буде міцніше спати.
Тримайтеся, все налагодиться! :emphaty:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 15 вересня 2010, 09:06

Доброго дня. Вчора викликали лікаря. Виявляється, що плачемо ми через дуже болючий животик. Прописали ношпу по половинці 2 рази на день і крапельки інфаколу. Ще зробила напій з кропу, буду пити. А їмо ми так, щоб заспокоїтись. Шкода малятко, її аж скручує всю. Ротик тепер широко відкривати відмовляється. Намагається взагалі взяти груди через "стиснуті зуби". Вчора так і вийшло. Думала, що очі вилізуть. Так, що, окрім молочниці маємо ще одну проблему. :cry:
Вілена Офлайн

Повідомлення Вілена » 14 жовтня 2010, 20:59

Даш, проблеми з грудьми не зникли. Мастила Ністатином тиждень, мастила маззю від інфекцій, змащувала флюконазолом, результату немає взагалі. Болі лишились. День ніби є покращення, на другий день-ще гірше. Єдине, що трохи рятує-етоній. Він знеболює, правда не повністю й не на довго. Що робити далі-не знаю.
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 15 жовтня 2010, 12:38

:( Шукайте гарного дерматолога (може хтось з дівчат на форумі порадить).
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 14 листопада 2010, 22:21

Даша, доброго Дня! Хотіла спитати: скільки дитинка має пісяти в 2,5 місяці на добу? Бо ми постійно кричимо. Пройде пів години після годування і все... Плаче малеча. Ість по часу вже меньше-десь пів-годинки. Молочко в грудях ще лишається. От чоловік й підкинув ідейку, що маля голодне. По неврології ніби все добре.
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 16 листопада 2010, 13:56

Вілена, 12 разів за добу.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Re: Допоможіть! Молочниця. Голодне маля

Повідомлення Надін » 14 серпня 2011, 22:20

Добрий вечір!!!
В мене таке питаннячко - в мого синочка в ротику молочниця, лікар порадила протирати розчином соди.
В мене соски стали рожевими і болять, коли малий захоплює, потім на деякий час під час годування біль минає, а в кінці знову появляється, після прикладання ще деякий час відчуваю ниючий біль, а потім не болить, мажу мазю етонію - щось не дуже допомагає(((((((
Як Ви думаєте - це в мене молочниця чи просто малий неправильно бере груди? До цього ніби правильно брав - груди не боліли і були цілі.
А ще синочок дуже вертить головою під час годування ,десь всередині процесу, - можливо що від цього соски болять?
Надін Офлайн

Повідомлення Dashko » 15 серпня 2011, 10:47

Надін, доброго дня!
Якщо стає легше після протирання розчином соди, це підтверджує, що у вас молочниця. Але остаточно розчин соди не вилікує.
Ті симптоми, що ви описуєте, підтверджують, що це таки молочниця.
Дозволяти вертіти головою під час годування не можна. Потрібно відразу забирати груди (вставляючи мізинчик в кутик ротика), і знову правильно прикладати дитину. Або, як варіант, при неправильній поведінці, навпаки трошки притискати дитину до грудей, створюючи їй дискомфорт. Таким чином ви теж показуєте, що так поводитися неприпустимо.
Раджу проконсультуватися в дерматолога, щоб він точно визначив, що у вас молочниця і призначив ліки. Мастити потрібно буде і ротик малюка, і груди.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 03:58

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 03:10

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Консультант з грудного годування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість