Глобальні оголошення!

Сімейна порадня. Рецепти для щастя

Сімейна порадня. Рецепти для щастя

Повідомлення mari » 24 травня 2010, 13:45

Мужчини і собаки.Погляд з сторони!

1. Практично всі собаки і чоловіки однакові в тому, що люблять ласку і увагу. Вони люблять, коли їхні гладять, «смикають за вухом», хвалять.
Собаки, коли приходить їхній хазяїн, вибігають йому назустріч, виляють хвостом, і лізуть, щоб їх погладили. Або, коли на вулиці бачать одного з господарів, з радісним гавкотом і диким виляння хвоста линуть до нього на всю свою собачу радість, лише б стрибнути на світлі брюки своїми волохатими, неповоротка лапами і облизати господаря з ніг до голови, отримавши при цьому порцію ласки та уваги. Практично, всі собаки і чоловіки такі. Є, звичайно, недовірливі навіть до господарів собаки (знову ж таки, потрібно зрозуміти «чому), і до жінок чоловіки, але таких небагато. Чоловік прийшов додому, буває, що приніс дружині здобич у вигляді продуктів, зарплати, калиму, якихось подарунків, хвастанья своїми реальними, а, буває, і «трохи» прикрашеними подвигами. Після цього він, звичайно, дуже чекає, щоб його погладили по голові, обняли, сказали, як ним захоплюються. Якщо жінка посміхається чоловікові, обіймає його, радіє тому, що він приніс, слухає його вихваляння, то третину сімейних проблем можна вже вважати вирішеними.
Це зовсім не очевидне правило спілкування з чоловіками і за моїми спостереженнями, жінки, особливо молоді, не завжди зустрічають і обіймають чоловіка з посмішкою, коли він приходить додому. І, головне, зовсім не тому, що ображається на нього, а тому, що не розуміє, наскільки це важливо!
    - Ну, зустріла я його не кожен день, а через день, що в цьому важливого? Ну, сьогодні не обняла, завтра обійму, що тут важливого?
- Важливо, дуже важливо. Періодично я спостерігаю одну й ту ж ситуацію. Собака втекла від господаря, а господареві пора додому. Він починає бігати за собакою. Нарешті він її спіймав, або собака сама підійшла до господаря. Що ж роблять різні люди далі? Не дуже мудрий господар зірветься на собаці, почне її лупцювати, лаяти. Адже він запізнюється, а собака не йти хоче додому. Наступного разу він буде бігати за собакою в два рази довше. Мудрий господар погладить собаку, може бути навіть дасть що-небудь смачного, після того, як вона підбігла до нього. Наступного разу він тільки покличе її, і собака вже біжить до нього.
Як просто в теорії, як рідко це правило постійно дотримується.

2.Собакі люблять виконувати здійснимі і зрозумілі команди. Чоловіки люблять виконувати для своєї коханої здійснимі і зрозумілі прохання.
Собаки чекають від господарів команд, при цьому команди повинні бути здійсненні для даної собаки, і прості для розуміння. Звичайно, при тривалому дресируванні, собака розуміє господаря з півслова. Але, на початку, потрібно говорити прості і легко здійснимі для собаки вказівки.
Чоловік так само любить щось робити для жінки. Але для цього бажано, щоб:
перше: її прохання були здійсненні конкретним чоловіком без надмірного напруження, щоб вони були йому зрозумілі.
друге: потрібно висловлювати їх вголос неодноразово, раз так 500 - 700, а не думати, що чоловік здогадається сам щось зробити.

Доприкладу по обох пунктах: не треба просити вашого друга боксера допомогти з вищою математикою, а математика набити фізіономію обридлому, приставучому сусідові. Це звичайно зрозуміло. Коли ж мова заходить про не настільки очевидні речі, то помилка на помилці. Наприклад, іноді марно від чоловіка вимагати робити самому вдома ремонт, якщо він це не вміє і тихо ненавидить. Краще направити його енергію на заробляння додаткових грошей для ремонту. Ще одна помилка, коли жінка чекає, що чоловік вислухає і «просто побалакає з нею», як її подруга, про проблеми. Не чекайте від чоловіка, як від подруги того, що розповівши про свою проблему, він вам поспівчуває, а не стане роздавати поради з реальними рекомендаціями про те, «як ситуацію виправити». Тому що він - чоловік, природа в нього така, поради роздавати, любить він це робити, а поговорити просто так, по щирості він може, якщо ви просто щось обговорюєте з ним. Якщо ж ви скаржитеся, то змиріться з тим, що почуєте питання з конкретними пропозиціями про те, як вам допомогти і купу рекомендацій на додачу. Загалом, вивчайте психологію чоловіків, хоча б трохи.

Ну, і просто жіночий хіт. Мені завжди цікаво, де жінок навчають думати, що чоловіки самі здогадаються про те, що для жінки важливо? Ну не здогадається він, не здогадається. Ну не зрозуміє він самостійно, що для жінки важливий «віник», непридатний навіть для підмітання підлоги, який вона називає букетом квітів. Якщо ви, звичайно, скажете чоловіку, що квіти дуже важливі для вас, то поступово він їх почне дарувати. За спостереженнями моєї дружини, потрібно близько 714 повторень для того, щоб чоловік запам'ятав щось і почав робити те, що хоче від нього жінка. Знову ж таки, якщо вимагає вона цього регулярно, наполегливо, але при цьому спокійним голосом, але без криків, істерик і маніпуляцій. Не думайте, що чоловіки цього не розумію, тому, є жінки, яких чоловіки на руках, що називається, носять, а є ті, які так і нічого від нормального мужика добитися не можуть. Почніть поважати себе самій і свої потреби, тоді і від нас зможете добитися їх виконання. На цю тему рекомендую почитати книгу Анастасії Гай "Як змусити Чоловіка злізти з Дивану", не пошкодуєте.

З найбільш частих речей, про які чоловік «має здогадатися», але не здогадується:
- Він повинен здогадатися дарувати жінці квіти,
- Здогадатися одружитися на ній,
- Говорити і доглядати за нею після того як він її добився,
- Допомагати їй у домашніх обов'язках,
- Захистити від його батьків,
- Більше стежити за своєю гігієною, чистотою в будинку і т.д.
Загалом, вимагайте всього цього від нас, не соромтеся. Говоріть про це, вимагайте спокійно і впевнено, коли ж чоловік зрозуміє, що для вас важливо, він буде робити це з задоволенням. В - перші роки спільного життя я ніяк не міг зрозуміти, через що весь цей галас навколо квітів, а тепер ось з задоволенням дарую квіти своїй дружині, вона так радіє! Як же я можу тепер позбавити себе задоволення побути героєм та годувальником, хм, не дочекаєтеся.

3. Собаки люблять всякі іграшки, особливо за якими можна бігати і полювати і т.д.
Чоловіки так само люблять грати у всілякі ігри та іграшки, за якими, або з якими, можна бігати і полювати. Багато чоловічих ігр для жінок є: «Ну, просто справжньою дурістю!». Адже в багатьох із них чоловіки роблять один одному дуже боляче (бокс, хокей), або роблять те, що можна зробити набагато простіше і дешевше, риболовля, наприклад. Або роблять такі «безглузді речі», як підйом штанги туди - сюди, або викидають вперед руки і ноги з криком «яяяя». - Я все це розумію. Проте прошу вас, будьте до чоловіків м'якші.
Без ігор собаки і чоловіки швидко старіють, тупіють, стають дуже занудними, товстими і втрачають інтерес до життя і до своєї єдиної жінки. Тому, не потрібно заважати чоловічим іграм. Краще, якщо жінка їх заохочує. Ну, я вже не кажу про те, якщо вона цікавиться ними і навіть трохи бере участь в них. Така жінка відразу стає на кілька балів вище інших жінок. Це якраз відповідь на питання моєї дружини «Як закохати в себе чоловіка і вийти заміж за нього?» Киньте пару раз на вихідних палицю, щоб собака міг принести її назад, поцікавтеся автомобілем вашого партнера, уважно вислухайте і завчіть назви «нутрощів машини» - і ви поза конкуренцією. Моя дружина цікавиться і розбирається, як і я, інвестиціями, може годинами вислуховувати мене, а часто ставить запитання, на які я сам не завжди знаю відповідь, або може помітити те, чого я не побачив. Вона цікавиться тим, що цікаво мені, а значить, цікавиться мною - і, вже тільки тому, вона поза конкуренцією.
Звичайно, по можливості, слід заохочувати ігри, не такі дурні з точки зору жінки, як інші. Наприклад, заохочуйте гру в футбол, бізнес, інвестиції, науку, а не в комп'ютерні ігри, перегляд футболу по телевізору з пляшкою пива та посиденьки у дворі з друзями до ночі.

4. Собака любить лягти у своїй конурі, і лежати. І не люблять поводок, особливо короткий.
Собака не може безперервно бігати, їй необхідний періодичний відпочинок. Так само і чоловік не може весь час працювати, грати або навіть спілкуватися зі своєю єдиною і коханою жінкою. Йому необхідно побути одному. Полежати на дивані і т.п. Дайте можливість собі і йому побути на самоті, і через певний час він прибіжить до вас скучивши, радісний і задоволений.
Собаки не люблять поводок, особливо короткий. А якщо без поводка їх взагалі не випускають (ланцюгові пси), то тоді вони стають надмірно злобні, і у них стає недорозвинений інтелект. Однак є багато собак, які гуляють без поводка, і за найменшого поклику господаря з радістю біжать до нього.
Так і чоловіки. Вони не люблять, коли на них жінки надягають поводок, особливо короткий. Куди пішов, де був, куди витратив гривню, навіщо ти це сказав, говори це, не говори те, якщо такі питання і вказівки йдуть безперервно, то хочеться втекти з повідка.
Проте є чоловіки, точніше їх жінки, до яких чоловіки з радістю повертаються, і самі запитують, чим допомогти і т.д. Саме до такого стану слід жінкам прагнути. Як це зробити, питання окремої статті.

5.Собака любить кісточки, і іншу смачну їжу.
Тут ніби все зрозуміло, але декілька коментарів. Якщо навіть всі у вашій родині згодні з тим, що в основному жінка готує, то це не означає, що чоловік нічого не робить. Моя дружина готує сама, але вона вимагає від мене, щоб я сходив у магазин купив продукти, порізав і почистив овочі, помив посуд. Залучайте активніше чоловіка до готування, а не скаржтеся.
І друге зауваження, не перегодовувати собаку, тобто чоловіка. Чим раніше ви приділете цьому увагу, тим краще і набагато простіше. В сто разів складніше скинути 20 зайвих кілограмів, ніж взагалі не набирати зайвої ваги.

6. Найголовніше - якщо собак не виховувати, то вони можуть зовсім оборзіти, і залазити брудними лапами на диван, хапати їжу зі столу, кусати своїх господарів і їхніх дітей і т.д.
Майже всім відомо, що цуценят, особливо великих і бійцівських собак, необхідно жорстоко лупцювати навіть за натяк до спроби вкусити або загарчати на господаря або членів сім'ї. Зверніть увагу, що навіть не на легкий укус, а просто за гарчання на господаря необхідно собаку відлупцювати. Якщо цього не зробити, то потім вона може легенько вкусити вас. А потім трохи більше, потім дитину і буває, що стає неможливо щось зробити, і залишається тільки приспати собаку, яка при іншому вихованні, приносила б господареві тільки радість.
Так і з чоловіками, особливо, з сильними і агресивними. Навіть натяк на неповагу до жінки ніколи не повинен залишатися без уваги. Сьогодні ви залишили без уваги легкий натяк на неповагу, «проковтнули і зробили вигляд, що само розсмокчеться», завтра він може проявитися в більшій формі. А потім залишається тільки розійтися з чоловіком, який при іншому вихованні носив би вас на руках все життя. І, природно, чим сильніше чоловічий характер, і чим менше його виховували в дитинстві, тим більше потрібно приділяти цьому уваги. Якщо ви не тягнете чоловіка в цьому питанні, то подумайте, чи зможете ви з ним щасливо жити. Може краще віддати його іншій жінці, а собі взяти менш агресивного і сильного чоловіка.
(Рашид Кірранов sun-hands.ru)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Сімейна порадня. Рецепти для щастя. Поради (відкрито)

Повідомлення mari » 24 травня 2010, 19:40

«Наприкінці 90-х років минулого століття в електричній компанії в м. Детройті працював молодий механік за 11 доларів на тиждень. Трудився він по 10 годин на день, а приходячи додому, найчастіше по півночі працював у себе в сараї, намагаючись винайти новий тип двигуна. Його батько вважав, що хлопець витрачає час даремно, сусіди називали божевільним, ніхто не вірив, що з цих занять вийде що-небудь путнє. Ніхто, крім його дружини. Вона допомагала йому працювати ночами, по кілька годин тримаючи над його головою гасову лампочку. Синіли руки, зуби цокотіли від холоду, вона раз у раз застуджувалася, але ... Вона так вірила в чоловіка! Черезкілька років з сараю пролунав шум. Сусіди побачили, як по дорозі без коня, в одному возі їхали божевільний і його дружина. Дивака звали Генрі Форд.

Коли, беручи інтерв'ю у Форда, якийсь журналіст поцікавився, ким би Форд хотів бути в іншому житті, геній відповів просто: «Ким завгодно ... Аби поруч зі мною була моя дружина».

«Вірте в свого чоловіка і, якщо він коштує того (а якщо Ви вийшли за нього заміж, очевидно, він гідний), прикладіть свої сили в ім'я його успіху. Сортувати шкарпетки і витирати пил - нуднувате заняття. Але ж ви можете вчитися разом з чоловіком, щоб одного разу виявитися корисною йому. Ви подаруєте йому атмосферу, в яку завжди буде приємно повертатися. Ви подаруєте йому надійний тил.

Дружина свого чоловіка - це складна професія. Домогосподарка - це жінка, яка досягла успіху в 100 і одній спеціальності ... Ідеальна домогосподарка, відмінно знається на справах свого чоловіка, - найкраще, що може побажати для себе чоловік », - вважає Мейм Ейзенхауер. Погодьтеся, для домогосподарки і дружини свого чоловіка Мейм непогано досягла успіху ... Її чоловік став господарем Білого Дому.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Сімейна порадня. Рецепти для щастя. Поради (відкрито)

Повідомлення mari » 28 травня 2010, 23:26

ДІМ, де живе Жіноче Щастя

Поки що Ви побачите лише камені своїх власних слабкостей, але будь-яке безкрайнє море починається з берега, і подолавши ці валуни, Ви обов'язково опинитеся в його прохолодній млості, насолоджуючись своєю внутрішньою красою!

Камінь спотикання № 1. Правда про себе.

Ми добре вміємо дивитися на чоловіка, бачити його недоліки, і старанно працювати над їх викоріненням. Слова «мій чоловік - моє відображення жінки» для багатьох жінок так і залишається порожнім звуком, і вони з упертою рішучістю продовжують виправляти свого чоловіка, застосовуючи одні й ті ж методи (закиди, вимоги, скандали), не помічаючи, що цей арсенал давно застарів , і опиняючись через кілька років біля розбитого корита абсолютно без сил.

Я пропоную Вам подивитися на себе. Чесно. І сказати собі правду про себе, як би важко це не було.

Вам дуже хочеться, щоб поряд було сильне плече, щоб Ваш обранець був справжнім чоловіком, здатним утримувати свою сім'ю, приймати рішення і піклуватися про Вас і Ваших дітей. Але,

- Чи здатні Ви залучити в своє життя такого мужчину?

- Чи здатні Ви утримати його поруч з собою?

- Що є в Вас найціннішого, що Ви можете запропонувати сильному чоловікові?

Поруч з сильним чоловіком потрібно бути жінкою - жіночною, м'якою і гнучкою. Сильні чоловіки не потерплять суперника в спідниці, який прагне взяти владу в свої руки і бути «на рівних» по-чоловічому.

Поки що Ви здатні залучити в своє життя слабкого чоловіка, щоб на його фоні виглядати сильною жінкою, щоб здаватися собі кращою, ніж Ви є насправді.

Камінь спотикання № 2. Любов до себе.

Найчастіше у нас хибне уявлення про кохання, і здобувши у свої руки коханоу людину, ми реалізуємо спотворену програму поведінки поруч з нею, самі страждаючи від плодів своєї праці.

Ці програми звучать приблизно так «Я тебе люблю, і ти мені винен ... (баш на баш)» або «Я заради тебе жертвую собою ... (все тобі)», яка потім виливається у сильні образи «я віддала тобі все, а від тебе не отримала нічого ».

І та, і інша програма призводить сім'ю до плачевного результату, тому що любов - це не розрахунок на касі за виконані послуги, це не взаємні вимоги та претензії, це не контракт, в якому можна поміняти почуття на гроші та інші матеріальні блага.

«Любов - точно як аромат квітки. Вона не створює відносин; вона не вимагає, щоб ви були тим-то і тим-то, вели себе певним чином, діяли певним чином. Вона нічого не вимагає. Вона просто ділиться. »

Ошо «Радість»

«Коли ти закохуєшся, хтось виглядає красивим, тому що в ці миті ти не ставиш ніяких умов. Двоє людей рухаються поруч без умов. Як тільки вони фіксуються, тільки-но починають приймати один одного як належне, нав'язуються умови: «Ти повинен бути ось таким, ти повинен вести себе ось так, тільки тоді я буду любити», - любов стає угодою. »

Ошо «Хоробрість»

Проблема дуже багатьох жінок у тому, що вони не вміють любити. Спочатку себе. Потім іншу людину. Ми готові вчитися всьому, чому завгодно: заробляти гроші, будувати бізнес, вести переговори, займатися політикою, фізикою, літати в космос, але тільки не будувати стосунки в сім'ї. Але ж для жінки саме ця наука є найважливішою. Від її здібностей і уміння любити залежить її Щастя.

Камінь спотикання № 3. Образ сім'ї.

Точно так само справа йде і з сім'єю. Запитайте себе
- Що для мене означає сім'я?
- Що я готова робити для того, щоб моя родина була гармонічна?
- За що Я готова взяти на себе відповідальність в родині?

І Ви побачите, що відповіді на ці запитання будуть розмитими і незрозумілими для Вас. Кілька років з коханим чоловіком Ви будували незрозуміло що, зосереджуючи свої зусилля на його обов'язках, і забуваючи про те, що у Вас є свої.

Сім'я - це насамперед велика відповідальність, це щоденна праця над собою і над відносинами, це власний ріст і розвиток. І тільки потім це величезна насолода від душевної та духовної близькості, це радість від спільної творчості, це взаємна любов, вирощена на почутті відповідальності один перед одним.

І це Ваша відповідальність, перш за все, тому що за якість стосунків у сім'ї відповідає ЖІНКА, як би Вам не хотілося, щоб було по-іншому.

«Не можна виходити заміж або одружуватися в поетичному настрої. Нехай прийде прозовий настрій, тоді можеш приймати рішення. Бо щоденне життя більше схоже на прозу, ніж на поезію. Людина повинна бути достатньо зрілою.

Зрілість означає, що людина вже не романтично налаштований дурник. Вона свідомо ставиться до життя, вона бере на себе відповідальність за своє життя, усвідомлює проблеми, які можуть з'явитися в спільному житті. Людина приймає всі ці труднощі, але все-таки вирішує пов'язати життя з іншою особистістю Людина не сподівається, що попереду на неї чекає тільки рай і троянди. Вона не живить ілюзорних надій, вона знає, що життя важке. Життя складається з сірих буднів. Будуть і троянди, але між ними буде й чимало шипів. »

Що ж робити далі?

Можу відповісти коротко «учитися ЛЮБИТИ по-справжньому».
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Сімейна порадня. Рецепти для щастя

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 02:44

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 01:55

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 квітня 2025, 18:54

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 травня 2025, 15:57

http://audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.ruhttp://eyesvision.ruhttp://eyesvisions.comhttp://factoringfee.ruhttp://filmzones.ruhttp://gadwall.ruhttp://gaffertape.ruhttp://gageboard.ruhttp://gagrule.ruhttp://gallduct.ruhttp://galvanometric.ruhttp://gangforeman.ruhttp://gangwayplatform.ruhttp://garbagechute.ruhttp://gardeningleave.ruhttp://gascautery.ruhttp://gashbucket.ruhttp://gasreturn.ruhttp://gatedsweep.ruhttp://gaugemodel.ruhttp://gaussianfilter.ruhttp://gearpitchdiameter.ru
http://geartreating.ruhttp://generalizedanalysis.ruhttp://generalprovisions.ruhttp://geophysicalprobe.ruhttp://geriatricnurse.ruhttp://getintoaflap.ruhttp://getthebounce.ruhttp://habeascorpus.ruhttp://habituate.ruhttp://hackedbolt.ruhttp://hackworker.ruhttp://hadronicannihilation.ruhttp://haemagglutinin.ruhttp://hailsquall.ruhttp://hairysphere.ruhttp://halforderfringe.ruhttp://halfsiblings.ruhttp://hallofresidence.ruhttp://haltstate.ruhttp://handcoding.ruhttp://handportedhead.ruhttp://handradar.ruhttp://handsfreetelephone.ru
http://hangonpart.ruhttp://haphazardwinding.ruhttp://hardalloyteeth.ruhttp://hardasiron.ruhttp://hardenedconcrete.ruhttp://harmonicinteraction.ruhttp://hartlaubgoose.ruhttp://hatchholddown.ruhttp://haveafinetime.ruhttp://hazardousatmosphere.ruhttp://headregulator.ruhttp://heartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruhttp://heatinggas.ruhttp://heavydutymetalcutting.ruhttp://jacketedwall.ruhttp://japanesecedar.ruhttp://jibtypecrane.ruhttp://jobabandonment.ruhttp://jobstress.ruhttp://jogformation.ruhttp://jointcapsule.ruhttp://jointsealingmaterial.ru
http://journallubricator.ruhttp://juicecatcher.ruhttp://junctionofchannels.ruhttp://justiciablehomicide.ruhttp://juxtapositiontwin.ruhttp://kaposidisease.ruhttp://keepagoodoffing.ruhttp://keepsmthinhand.ruhttp://kentishglory.ruhttp://kerbweight.ruhttp://kerrrotation.ruhttp://keymanassurance.ruhttp://keyserum.ruhttp://kickplate.ruhttp://killthefattedcalf.ruhttp://kilowattsecond.ruhttp://kingweakfish.ruhttp://kinozones.ruhttp://kleinbottle.ruhttp://kneejoint.ruhttp://knifesethouse.ruhttp://knockonatom.ruhttp://knowledgestate.ru
http://kondoferromagnet.ruhttp://labeledgraph.ruhttp://laborracket.ruhttp://labourearnings.ruhttp://labourleasing.ruhttp://laburnumtree.ruhttp://lacingcourse.ruhttp://lacrimalpoint.ruhttp://lactogenicfactor.ruhttp://lacunarycoefficient.ruhttp://ladletreatediron.ruhttp://laggingload.ruhttp://laissezaller.ruhttp://lambdatransition.ruhttp://laminatedmaterial.ruhttp://lammasshoot.ruhttp://lamphouse.ruhttp://lancecorporal.ruhttp://lancingdie.ruhttp://landingdoor.ruhttp://landmarksensor.ruhttp://landreform.ruhttp://landuseratio.ru
http://languagelaboratory.ruhttp://largeheart.ruhttp://lasercalibration.ruhttp://laserlens.ruhttp://laserpulse.ruhttp://laterevent.ruhttp://latrinesergeant.ruhttp://layabout.ruhttp://leadcoating.ruhttp://leadingfirm.ruhttp://learningcurve.ruhttp://leaveword.ruhttp://machinesensible.ruhttp://magneticequator.ruhttp://magnetotelluricfield.ruhttp://mailinghouse.ruhttp://majorconcern.ruhttp://mammasdarling.ruhttp://managerialstaff.ruhttp://manipulatinghand.ruhttp://manualchoke.ruhttp://medinfobooks.ruhttp://mp3lists.ru
http://nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.ruhttp://narrowmouthed.ruhttp://nationalcensus.ruhttp://naturalfunctor.ruhttp://navelseed.ruhttp://neatplaster.ruhttp://necroticcaries.ruhttp://negativefibration.ruhttp://neighbouringrights.ruhttp://objectmodule.ruhttp://observationballoon.ruhttp://obstructivepatent.ruhttp://oceanmining.ruhttp://octupolephonon.ruhttp://offlinesystem.ruhttp://offsetholder.ruhttp://olibanumresinoid.ruhttp://onesticket.ruhttp://packedspheres.ruhttp://pagingterminal.ruhttp://palatinebones.ruhttp://palmberry.ru
http://papercoating.ruhttp://paraconvexgroup.ruhttp://parasolmonoplane.ruhttp://parkingbrake.ruhttp://partfamily.ruhttp://partialmajorant.ruhttp://quadrupleworm.ruhttp://qualitybooster.ruhttp://quasimoney.ruhttp://quenchedspark.ruhttp://quodrecuperet.ruhttp://rabbetledge.ruhttp://radialchaser.ruhttp://radiationestimator.ruhttp://railwaybridge.ruhttp://randomcoloration.ruhttp://rapidgrowth.ruhttp://rattlesnakemaster.ruhttp://reachthroughregion.ruhttp://readingmagnifier.ruhttp://rearchain.ruhttp://recessioncone.ruhttp://recordedassignment.ru
http://rectifiersubstation.ruhttp://redemptionvalue.ruhttp://reducingflange.ruhttp://referenceantigen.ruhttp://regeneratedprotein.ruhttp://reinvestmentplan.ruhttp://safedrilling.ruhttp://sagprofile.ruhttp://salestypelease.ruhttp://samplinginterval.ruhttp://satellitehydrology.ruhttp://scarcecommodity.ruhttp://scrapermat.ruhttp://screwingunit.ruhttp://seawaterpump.ruhttp://secondaryblock.ruhttp://secularclergy.ruhttp://seismicefficiency.ruhttp://selectivediffuser.ruhttp://semiasphalticflux.ruhttp://semifinishmachining.ruhttp://spicetrade.ruhttp://spysale.ru
http://stungun.ruhttp://tacticaldiameter.ruhttp://tailstockcenter.ruhttp://tamecurve.ruhttp://tapecorrection.ruhttp://tappingchuck.ruhttp://taskreasoning.ruhttp://technicalgrade.ruhttp://telangiectaticlipoma.ruhttp://telescopicdamper.ruhttp://temperateclimate.ruhttp://temperedmeasure.ruhttp://tenementbuilding.rutuchkashttp://ultramaficrock.ruhttp://ultraviolettesting.ru
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Психотерапевт, психолог

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей