mari » 04 листопада 2010, 20:44
Прожити без чоловіка, звісно що можна. Але трагедія в іншому,коли досягаєш певного рівня особистісного чи іншого росту, то від відносин з чоловіком стає нічого не потрібно, окрім любові. ЇЇ не заміняє ніщо інше. І як не дивно, деякі чоловіки до цього не готові.
Знаєте, коли помер іван Павло 2, всюди на плакатах була його цитата- НІЧОГО НЕ БІЙТЕСЬ!!!
1. Багато наших проблем походять від того, що ми боїмось чогось попереду. Виженіть страх і подивіться на себе ,а може ви забагато вимагаєте, і вже є так як добре? Розкладіть усе по полицях, по плюсах і мінусах. Використайте теорію 3 стільців У.Діснея. На 1 стілець наліпіть наклейку- Мрійник. Сядьте і помрійте, які позитиви в майбутньому бути без чоловіка:нові шанси, знайомства, що в цьому доброго. На 2- наліпіть реаліст, подумайте чи реально для вас бути самою, самій заробляти, оплачувати і т.і. А на 3- Критик. Критикуйте за і проти 1 і 2 стільця. Відповідь знайдете. Це перше запитання.
2. А друге, Міра- для чого ви вийшли заміж???. Якщо я правильно зрозуміла, ще з ваших старих дописів, а якщо ні- прошу мене поправити.,ви-про чоловіка питаєте, який ваш рідний, тато вашої дитини.
Для чого? Щоб просто вийти як усі, щоб родити, щоб хтось був вдома, щоб бути забезпеченою, щоб кохати? Можливо чесна відповідь на це питання відкриє вам додаткові ресурси вашої відповіді...чи можна прожити без чоловіка?
3. І останнє- чому вас це не влаштовує саме ЗАРАЗ? А до цього влаштовувало???
В будь- якому разі вибір зробити повинні лише ви.! За вас ваше життя ніхто не проживе. На жаль детальніше відповісти не можу, бо запит був дуже скупий і більше інфо про вашого чоловіка не має. Але роботи над запитаннями є багато- працюйте.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.