Глобальні оголошення!

Хочу жонатого мужчину

Хочу жонатого мужчину

Повідомлення Гість » 20 липня 2010, 22:47

Подобається він мені і любить. Що робити?
Гість Офлайн

Re: Хочу жонатого мужчину

Повідомлення mari » 20 липня 2010, 23:27

Ви абсолютно нічого не вказали про себе, тобто чи ви заміжня чи ні і це ускладнює розмову. Окрім того що ви хочете , а що саме???
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 20 липня 2010, 23:40

Психологія споживання, яку формують батьки і суспільство, привчила нас до того, що ми можемо отримати все, що захочемо. Для цього потрібно покричати, постраждати, пообурюватися, натиснути, примудриться або десь взяти гроші.
На щастя, ця психологія зазнає краху там, де справа стосується почуттів. Можна скільки завгодно кричати «я хочу цього чоловіка, він буде мій будь-яку ціну», щастя від цього не додасться. Тому що Любов живе тільки там, де є Свобода.

Що ж робити, якщо хочеться саме цього і ніякого іншого чоловіка?

Досягти цієї мети Ви зможете - хитрістю, спритністю, кокетством, обманом і іншими способами, але щасливі не будете. Ви можете затягнути його в ліжко, нав'язувати йому своє товариство, придумувати хитромудрі плани і ловити його в затишних місцях - в цьому випадку будьте готові до гіркого розчарування. Можливо, він прийме Вашу гру, можливо Він буде ваш на якийсь час, але будь-яка іграшка набридає дуже швидко, і Ви опинитеся в числі кинутих і зламаних ляльок, що пилять на полиці до приходу нового господаря.

Відносини можна будувати тільки на взаємній повазі та взаємної любові. Також якщо це не руйнує інші почуття у його сім"ї, дітей.

Якщо ж Ви хочете бути щасливою, якщо хочете опинитися поряд з коханою людиною, не залежно від того, хто це буде, якщо для Вас важлива взаємна любов, а не егоїстичне прагнення роздобути собі конкретної людини, то Ваші дії будуть зовсім інші.

Тоді-Відпустіть на свободу Вашого коханого. Дайте йому можливість самому зробити вибір, і змиріться з тим, що він може бути не на Вашу користь. Це означає лише одне - з цим чоловіком Ви не зможете бути щасливою.
Не тисніть і не нав'язуйте, пропонуйте і спокійно ставтеся до відмов - він не повинен бути з вами тільки тому, що Вам цього захотілося.

- Будьте самою собою. Ведіть себе з ним природно, не надягайте чужі маски на себе, не розігрувати перед ним те, чого немає - брехня обов'язково вийде назовні, і Вам буде дуже неприємно.

- Урізноманітніть своє життя, розширте коло своїх інтересів, коло спілкування, і Ви побачите, що світ не зійшовся клином на одній людині, в ньому ще багато прекрасних чоловіків, гідних Вашої любові.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 02:26

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 01:37

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 квітня 2025, 18:18

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 травня 2025, 15:39

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Психотерапевт, психолог

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей