Apolloniya » 25 листопада 2010, 16:19
Ой, а я якраз це про це хотіла запитати... М, чому ви думаєте, що людина із Ромашкиного запитання, ставиться до всього з негативом? Там просто написано про заперечення... Втім, можливо, ви знаєте більше, ніж в тексті.
В мене "пацієнт" точно не негативний. Але проблеми із запереченнями серйозні, наприклад, каже: "А чому ти смажиш не чищені баклажани? Вони набагато кращі, якщо почистити". Через два тижні порада зовсім навпаки. Коли нагадую про попередню пораду, у відповідь нерозуміння, повне заперечення. Таких моментів море. Ми часто спілкуємось, тому мене дратує, коли людина чітко декларує свої позиції, а через день-два говорить протилежне. На мої прямі запитання, чого так, каже, що це все я плутаю. А останнього разу мені сказали, що я звожу наклепи і все вигадую заради розпалу конфлікту... Я в шоці!
Одного разу записала сказане, заради розваги, поставила дату і час, через місяць людина каже: "Але ж мого підпису під цим нема.. Мало що ти собі понаписуєш!". Не можу розірвати з цим брехуном стосунки, бо вони родинні, але спілкуватись стає все неприємніше. Що робити?