Доброго дня.
Потребую Вашої консультації.
Справа в тому, що вже досить давно мене бентежать мої неконтрольовані приступи гніву і агресії.
Звісно втома і довге сидіння в декретній відпустці досить сильно вплинуло на мій психоемоційний стан.Доречним тут буде зазначити, що ситуація з сиддіням вдома в мене ще не найгірша. Маю змогу ходити на зустрічі з подругами, принаймі раз на тиждень, чоловік та батьки також допомагають у вихованні дитини. Проте зміни настрою, спалахи злості від того, що я маю змогу відпочивати і насолоджуватися часом "для себе", не зменшуються.
Почитала в інтернеті психічні ознаки неврозу - майже все співпало з моїм теперішнім станом.
Чи може така моя поведінка бути просто таким характером? Ну є ж люди холерики, може я якраз така і є?
Хоча ніколи раніше не думала, що холерик і неврівноважена агресивна ообистіть - це слова-синоніми.
Як порадите діяти?
Піти на прийом до спеціаліста? Курс якихось медпрепаратів? Інші методи лікування? Так, пишу саме лікування, бо вважаю це хворобою. Психологічною хворобою. І дуже хочу з цим боротися, адже від моєї неконтрольованої поведінки страждають найближчі люди - дитина, чоловік, батьки..
Буду вдячна за відповідь.