Глобальні оголошення!

Розвалююся

Розвалююся

Повідомлення Naya » 30 грудня 2009, 16:02

mari написав:Naya, а як ви саме розвалюєтесь???Що за складність у вас і дитини???

Розвалююся більш фізично. Я вже писала, що пологи для мене не були аж такими важкими, хоча в момент пологів я так не думала. Краще б я ще раз родила, аніж оцей післяпологовий період.
Від самих пологів, от уже 4 тиждень мене супроводжує біль.
Спочатку боліли шви і тріщини на сосках. І досі болять. Плюс абсолютно не було сил і голова йшла обертом. Думаю, це наслідок крововтрати під час пологів.
Потім лактостаз і температура. Добавилася біль груді. Розібралися з груддю, розболілася нога. Я так хочу виносити маля вже потрошки на вулицю, а не можу перейти з кімнати на кухню. Викликала лікаря - очевидної причини він не знайшов. Я нервуюся, плачу від свого безсилля, цей біль так виснажує. Маля напевне все відчуває, бо капризує, неспокійний, вночі крутиться і хникає уві сні, я ще й не висипляюся до всього. Якесь замкнуте коло. Розумію, що мені насамперед треба бути спокійною, а не виходить.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Re: Розвалююся

Повідомлення mari » 31 грудня 2009, 00:03

Ой-йо-йой. :ugeek: А анемія теж є? Ісьте щось чи вже без апетиту?Депресія?Говорити що все буде добре -не буду,бо це і так всі говорять вам навколо. Я це і так знаю. А от ви ще не вірите в покращення стану. Біль має властивість "паралізувати " віру,силу і настрій. Таким людям завжди треба підтримка і заохочення-телефоном,відвідинами,любов"ю.
А от прийти допомогти і подивитись(на груди краще Дашко) можу запросто. Так просто на чай і помогти щось можу.Підійде?Наприклад 2 січня? Або коли захочете. Напишіть в ПП або зазвоніть 0679998452. Стидатись не треба.Тоді я зможу детальніше дати поради як знайти себе і можливо дізнаємся, що то за біль :shock:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Naya » 02 січня 2010, 14:38

Велике-велике дякую!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Жаль добралася до компа аж сьогодні, а то точно полегшало б раніше від ваших теплих, добрих слів. *)
Ми потроху беремо себе в руки, в татка пару вихідних, то нам легше, нога болить менше, то ми вже навіть гуляли. А на Новий рік ходили в гості до бабусі, то під салютами так спали гарненько, що й не хникнули. Навіть не гадала, що на мою дитину так впливає свіженьке повітря - ми лиш на вулицю, вже очки закриті і спунькаємо тихенько. Вже жартуємо, що нам жити тре на вулиці, тоді дитя буде тихо спати, а не капризувати :D .
mari анемії наче нема, їсти апетит вже зараз є, але нема часу. :D Часом татко з ложки годує, часом їм раз в день, бо маля весь час вимаагє уваги. Бабці мені вже кажуть, та хай покричить, а ти поїж, але не можу я так. Як я можу їсти, коли він кричить, аж синіє і губки трясуться. Та не можу!!!!
Але зараз татко вдома, то нам і веселіше і легше. Мама повеселіла, (а може то ше свята такий настрій наганяють) і вже хоче на великі дистанції. Вмовляє тата їхати втрьох в білий лебідь по пилосос. Надіюся, що скоро ми вже виберемося в слінгоклуб( я давно планувала з малям туди, щоб підібрати нам слінг) та на зустрічі мамусь.
А от з грудьми тре шось вирішувати. Все ніяк не зберуся набрати Дашу і попросити щоб приїхала. То мені здається, що вже все йде на поправку і не хочу її турбувати, і коли прикладаємося наче не болить, тоді знову болить, а вдіти нічого не моуж, бо коли торкатися - болить, і отаке от.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення mari » 02 січня 2010, 15:13

ВАМ негайно треба СЛІНГ!!!!!!!!!!!!!!ВЖЕ і зараз!!!!!!!!!!!Навіть просто позичити!!!!!!!!!
А ще рекомендую подивитись диск- Ваш щасливый малыш америк.педіатра Харві Карпа. В мене диск є . а от де ссилку на нього знайти не знаю. Може ще хтось знає. А не найдете-відправте чоловіка за диском-я дам подивитись.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Naya » 02 січня 2010, 15:18

mari написав:ВАМ негайно треба СЛІНГ!!!!!!!!!!!!!!ВЖЕ і зараз!!!!!!!!!!!Навіть просто позичити!!!!!!!!!
А ще рекомендую подивитись диск- Ваш щасливый малыш америк.педіатра Харві Карпа. В мене диск є . а от де ссилку на нього знайти не знаю. Може ще хтось знає. А не найдете-відправте чоловіка за диском-я дам подивитись.

ага, слінг зараз необхідний!!!!
а Карпа ми дивилися.
І пеленаємося часом туго, і все робимо як дядько Карп сказав, але то не для нашої дитини, мабуть... :?:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 02:32

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 01:44

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 квітня 2025, 18:25

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 травня 2025, 15:46

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Психотерапевт, психолог

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей