Порадьте, будь ласка, якщо можете.
Я вже більше року, як вийшла заміж. Ми з чоловіком любимо один одного і хочемо мати дітей. До одруження я статевих стосунків не мала і ніяких жіночих захворювань не переносила.
Ми з чоловіком нерідко пробуємо мати статеві стосунки, але нам це не виходить: я не можу витримати введення через сильний біль. Вже пробувала стискати і розтискати м'язи піхви, робити вправи, контрольовано розслаблятись, пробували різні позиції, щоб я могла краще розслабитись. Дефлорація таки відбулася в кілька з "перших" разів. Вийшло пару крапель крові.
Фригідною я не є, бо збуджуюсь нормально (коли не втомлена) і можу досягнути задоволення, коли чоловік мене стимулює. Запалень чи дивних виділень не помічала. Страху теж ніби не маю, намагаюсь зробити все, що в моїх силах, щоб перебороти нашу проблему. З чоловіком теж все в порядку.
Ходила до гінеколога, з будовою внутрішніх органів все впорядку, а от звичайний огляд мені зробити нормально не змогли, знову ж таки через біль. Але ніяких запалень чи якихось паталогій не помітили.
Яка може бути причина цих болів і що робити?
Чи може в мене ще бути якийсь залишок дівочої пліви? Чи гінеколог би його помітив?
Мені приписали анестезуючий крем, але я не відчуваю його дію. Чи є в Україні подібні препарати, які можна безпечно випробувати?