Глобальні оголошення!

Новорічно-різдвяні книги

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Новорічні книги

Повідомлення Mama3 » 02 січня 2015, 23:07

Ми теж кожен вечір читали "Миколайки" по одній історії. Загалом слухав тільки старший, але доця моя недовго поки що може слухати. Мені сподобалися історії. я ще просила малого наступного дня згадати, про що читали в попередній.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Natalinda » 04 січня 2015, 20:17

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- дуже така мила-мила, різдвяна-різдвяна, книжечка. Про те що добро може зробити все! Дуже хочеться щоб збувалося те що в книжці, якраз зараз для нашої країни вкрай актуально, щоб знайшлася хоч одна добра людина на всю країну, і Бог змилосердився і дав нам заповітного ключика до миру :(): Ну і я просто обожнюю малюнки такого плану :():
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення zhuchka » 04 січня 2015, 23:21

Марічка також слухає "Івасикове Різдво", думала, що може їй буде заважко, але ні - цікаво. Мені також дуже сподобалась історія, а ілюстрації просто чудові.
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Dana » 05 січня 2015, 06:11

smailik_m написав:Дана, а останню кижку Гербіш(дитячу) про Різдво(лінуюсь лінк шукати) ще не читали?в ВСЛ вийшла...так її розкрутили, але про мишенятко нам не сподобалась, особливо не сподобалась чоловіку(хоть він і з Збаража :hi: ) то думаю чи купляти...

Ще не читала, не шукала після свят займусь, тільки в неті ілюстрації бачила, сподобались. Коли прочитаю напишу.
Зображення

Гарні мужики на дорозі не валяються, вони лежать на дивані!
Dana Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 101 раз.
Подякували: 114 раз.
Діти: Марчелло, 1рік

Повідомлення Milichka » 05 січня 2015, 10:16

А ми зараз читаємо "Ніч перед різдвом" Абабагаламага, трохи текст важкуватий, пояснюю деякі моменти, але Тіні навіть дуже подобається.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення okcana » 08 січня 2015, 14:55

Ми сьогодні прочитали нарешті "Івасикове різдво", і мені і Настусі дуже сподабалася книжечка!!! Така добра, різдвяна казочка.... і малюнки дуже гарні. Одним словом рекомендую...
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення Natalinda » 11 січня 2015, 03:59

Щось минулого року ми Різдвяної чудасії так і не читали. То от прийшла пора))))
Тут є початок "Вертихвоста" Валентини Вздульської і я так розумію кривок "Помаранчевого подарунку" Надійки Гербіш
Загалом враженням позитивні, нічго такого особливого, легке читання з релігійним нахилом.

Ще проситали

дещо нагадує Мед для мами, але ще дорожча
все набагато простіше ніж в аннотації, але мило. Дівчинка Соломійка зрозуміла, що приємно не лише отримувати подарунки, але і дарувати їх. І зробила їх власноруч для мами і тата.
Добре читати старшеньким діткам перед Миколаєм щоб спонукати їх зробити подарунки батькам))))))

Сьогодні прочитали
теж така собі Різдвяна історія, у якій переплітається казка і реальність. Поряд із чарами хресної (вона оживила снігового Пегаса) чари цілком реальні, вони разом з похреснецею надули безліч кольорових повітряних кульок і випустили їх у вікно, тим самим принісши радіть багатьом людям, які це побачили. Книжка і для дорослих, бо нагадує їм що для дітей основне - це мама і тато поруч, а зовсім не гроші і матеріальні статки. Якби головном героєм був хлопчик, а не дівчинка, точно купила б Юрчику)
Теж є легкий релігійний нахил
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення smailik_m » 12 січня 2015, 23:15

В книгарні є, 11 січня була презентація книжки Гербіш "Одного разу на Різдво" хто був? По фотографіях в фб, ніби, Дану впізнала. Розкажіть як вам книжка?(Таки мучить мене, що я не підтримую землячку :hi: )
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Dana » 13 січня 2015, 00:37

Презентація дууже сподобалась, тепла, по домашньому, щира Надійка, чудова атмосфера. Книжку до презентації я не читала, спеціально, хотілось почути всю її історію. В книгарні Надійка почала її читати, а я закінчила по дорозі додому в маршрутці. Гарна, добра, світла історія, про сімейство їжаків, виховна, мені було цікаво читати, і захотілось ще однієї хоча б історії продовження... (в Надійки вона таки є...). Тішить, що книга вчить жити по християнськи, але вона літературна і не нудна і дуже дуже добра, в стилі Надійки Гербіш. Тексту більше ніж в книгах про мишенятко. Раджу почитати.
Зображення

Гарні мужики на дорозі не валяються, вони лежать на дивані!
Dana Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 101 раз.
Подякували: 114 раз.
Діти: Марчелло, 1рік

Повідомлення smailik_m » 13 січня 2015, 19:01

Дана, дякую! Сьогодні були в книгарні, але не мала багато часу то швиденько взяли шосту книжку Петсона і собі Д.Роулінг "Несподівана вакансія" та й погнали...На наступний раз куплю.
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей