Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Книжковий форум у Львові

Повідомлення TanenRom » 16 вересня 2013, 11:14

Marichkaми зараз читаємо цю книгу - доні подобається, але ми і до того складні твори читали.
якщо хочете щось про Драконів, то думаю варто вам починати з Дракона бульки - попитайте Наталінду - вона здається замовляла.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Natalinda » 16 вересня 2013, 11:32

Marichka написав:А як діти?Чи їм цікаво?Чи ,може,вони у вас чемніші?

думаю то не від чемності залежить а від інтересів)))
МИ читаємо казки народні в перемішку з книгами для молодшої школи))))
Я вже писала на форумі, що в мене синок дуже любить про тварин, то про тварин ми навіть енциклопедичного плану книжки часто листаємо.
Для молодших то про дракона справді є Пригоди дракон Бульки, видавництва Мікко. Там кілька історій. Можна купити одну книгу, а можна 4 маленьких. Юрчик найбільше любить "Сюрприз для Пєро" бо там взимку пригоди відбуваються. Ще одна фішка то в нас Новий рік, Миколай, Дід Мороз.
Пора вже шукати Різдвяні книги портоху :hi: Хто що цікае читав такої тематики :help:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення oksa_mal » 19 вересня 2013, 14:25

вчора дочитали Снігову королеву, правда синочок щось не дуже уважно слухав, мабуть ще за складне для нього. :impossible: колись ще раз перечитаєм .
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Natalinda » 19 вересня 2013, 14:30

Ми взяли в Даринки Вінні Пуха. На цей момент дитина вже бачила Діснеївський мультик ну і наші теж. Ще ми читали журнали Вінні та друзі раніше.
Що я вам можу сказати)))) Напевне якби я не бачила наших мультиків то мені книжка була б зафілософська :hi:
Малюнків мало, то ж Юрчик то качечку в руках перебирає, то якіст шнурочки))) але перепитую, то ніби слухає (правда може і по мультику відповідає, хто зна)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 28 вересня 2013, 01:55

О ще, (пише Наталінда сама до себе :ha: ) ніхто з вас не читав/гортав книжки про Капітана Фокса ?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lenor » 29 вересня 2013, 08:46

Про капітана Фокса є в Сільпо в Подолянах, минлого тижня її гортала, хотіла взяти але нам ще зарано.
lenor Офлайн

Тільки роззираюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 28 раз.

Повідомлення Natalinda » 13 жовтня 2013, 00:12

Непамятаю чи писала про книгу Зірки Мензатюк "Зварю тобі борщику"
Я давно на неї заглядалася, напевне ще як тільки вона вийшла я побачила її в Русік і дуже вона мені сподобалася. нажаль купити тоді не змогла. ПОтім ми взяли її в бібліотеці почитати і таки купили. Вчора ото перечитували якраз))) Досить нетипова книга, оригінальна. переважно про людей, тварин книжечки, а то про страви: борщ, узвар, яєшню, картоплю....прості такі і дуже милі історійки.
Автора цього вже згадували неодноразово на форумі, вартуючий як на мене. Ми ще брали почитати Київські казки.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 13 жовтня 2013, 00:35

от і я на неї заглядалася, але не все на раз :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення oksa_mal » 17 жовтня 2013, 15:38

скажіть, а книги Нестайка про Лісову школу продовжують одна одну чи це окремі розповіді, і яка з них найцікавіша???
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Natalinda » 17 жовтня 2013, 15:59

oksa_mal загалом можна читати окремо. Просто в першій книзі відбувається так би мовити знайомство з героями і та школ а організовується так сказати. А так в кожній частині кількома словами автор пояснює що і до чого. Мені сподобалися всі, то неможу сказати яка найцікавіша. Ще якось тре ту нову прикупити.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість