Глобальні оголошення!

Новорічно-різдвяні книги

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Новорічні книги

Повідомлення Natalinda » 10 грудня 2014, 01:49

Багато дівчат писали що Миколай діткам обовязково книги принесе, розказуйте, може щось саме на зимову тематику.
Мені завжди хотілося чогось нашого українського, без Санта Клауса, Діда Мороза, без чобітків і оленів, без гілок падуба...... зараз цього хочеться особливо гостро. А майже все що попадається - це суміш традицій, де вже й не розбереш - що українське, а що запозичене
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 10 грудня 2014, 02:46

Видавництво Свічодо
Ми маємо книжечку
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Гарна і легка, досить багато тексту, якраз завтра на черзі до перечитування.

Цього року бачу на сайті багатоцікавого

Хочеться море книжок і море поличок)))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 10 грудня 2014, 03:09

Багато новорічних книг у видавництва Майстер-клас.

Минулого року майже всі листала в книгарні Є. Найбільеш сподобалися "Різдво. Книга, в якій сховалася душа" і "Різдво у хрещеної"
І ще одна судячи з аннотації цікава книга про дитячі хотілки))))

| +
Дівчинка вимагає, щоб їй купили нову іграшку. Репетує на весь магазин: «Мамо, хочу, хочу, хочу!» Голосно кричить, поводиться негарно. Мамі, татові соромно. «Тихіше, тихіше! Так не можна», — кажуть вони. Але заспокоїти дитину немає змоги. А інші батьки поводяться суворіше, сердяться, карають дитину.
Чому це з дітьми відбувається? Як позбутися «ХОЧУ»? Позбутися не тільки дитині, а й дорослим.
Ця книга — спроба пояснити феномен ХОЧУ на прикладі життя маленької Соломії, і навчитися позбавлятися від нього. Події відбуваються перед днем Святого Миколая. І здається, Соломія відкрила таємницю Миколая!
Ми зробили це видання таким мальовничим, щоб викликати у вас «ХОЧУ купити цю книгу» — книгу, яка подарує шанс вирватися з полону нескінченних і безглуздих «ХОЧУ» вашої дитини. Вона допоможе знайти справжню причину виникнення «хотілок» і примх, яка таїться не тільки в дітях, але більшою мірою в самих батьках, які добровільно стали рабами своїх бажань і забули про своє справжнє призначення.
Історія духовного переродження маленької дівчинки Соломії, що трапилася в переддень свята Дня святого Миколая, нагадує маленьке диво, яке стане гарним прикладом як для дітей, так і для дорослих.
Книга рекомендується дітям від 4 років, а також їхнім батькам. Вона буде чудовим подарунком маленькій людині, доля якої вам не байдужа.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lyudmilka » 10 грудня 2014, 13:16

Клас! Якраз шукаю старшій книжечку на Миколая, то вже піду подивлюсь в "Є".
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення nelly » 18 грудня 2014, 00:03

До нас сьогодні прийшов перший Миколай ::Р:
Ось така книжечка

Дуже тепла, гарна книжечка для дітей від 4 і далі.
Має всередині розмальовку на 4 сторінки, лист Миколаю і листівку, рецепт Миколайчиків, гру що грати фішками та кубиком.
Зміст книги: історія Про свято, віршики і загадки зимові і про Новий рік, колядки, щедрівки, лабіринти і т.д.
дуже гарні кольорові яскраві малюнки і якість листів (цупкий папір).
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 02:32

Просили мене відгуків про
, бо я таки замовила кілька книг із видавництва Свічадо. Ще кілька хочу) тому як кому тре скласти компанію до безкоштовної доставки я із задоволенням)))
Книгу прочитали за раз) Довго їхали з села додому. Книга сподобалася! Виявляється що "ні" це не таке вже й погане слово, і його теж треба вміти говорити.
В історії є дівчинка яка завжди казала "ні", і хлопчик, який "ні" говоритии не умів. Звісно що в кінці книги кожен навчився того, чого невмів раніше)))

Зараз читаємо Вертихвоста. Задумка мені подобалася ще від рецензії, але читається трохи важко, багато якихось нещоденно вживаних слів чи що
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 03:11

Пощастило мені на днях забігти у книгарню Є :love: Ох і люблю я це діло)))))
Не змогла вийти звідти без книжки :pardon:
Обирала між
Надійки Гербіш
і
Сашка Дерманського
По кількості сторінок і віку вибрали другу книжечку))))) Але дуже хотілося б прочитати і про їжачків. Може хтось має і може дати :=):

Ще дуже хочеться Казки Різдва від Старого Лева :dreams: Але то вже на наступний рік :love:

Що ви читаєте новорічно-різдвяне :help:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 02 січня 2015, 10:53

Ми з новорічних прочитали майже все те що і ви
"Вертихвіст" важко нам чиста вся на початку, а потім до читали на одному подиху.
Ще ми прочитали від видавництва Свічадо "Миколайки" - гарні оповідання про Миколая та Різдво
Вчора прочитали "Хочу,хочу подарунків" - гарна історія про дівчинку Соломію, яка хотіла багато подарунків, які дарували не їй, а мамі на день народження - але в переддень святого Миколая вона відкриває головну Таємницю Миколая - приємно отримувати подарунки, а ще більша радість - їх дарувати, і своїми руками вона зробила подарунок для тата та мами. Книга з гарними ілюстраціями, глянцевий папір, але трохи за дорога для такої кількості тексту та сторінок
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 12:08

TanenRom Миколайки не зарано на зараз? Бо я заховала) Там було про школу щось, то я вирішила нехай буде на наступний рік, як буде в школі
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 02 січня 2015, 16:54

Natalinda ні не зарано, історії простенькі
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей