Ми маємо Паці на паті. Кілька днів тому дістала, в процесі мільйонного перечитування. Чотирьох поросят помилково запросили на вечірку до котів. Після хаосу, який вони наробили своєю поведінкою, ім дозволили залишитись за умови, що вони будуть дотримуватись певних правил. А в кінці поради для поросят, які хочуть стати чемними. Важко сказати, для якого вона віку. На 3,4 - чудово, може трохи мало тексту. Рік тому, швидше за все, теж би пішло.
Мені Паці на паті не дуже сподобалась. Мій малий досить чутливо переносить всі історії, і тут його зачепило за душу, що свинок виганяли з свята. Прийшлось довго пояснювати, що вони себе погано поводили і т.п. Для нас кращою книгою "про етикет" була б така, в якій Головні герої вели себе б ввічливо.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
nelly, вони орієнтовані на вік моєї Діани і старші. Я не читала, так проглянула кілька сторінок. Трошки мова там жаргонна. Хоча, редакторка, яка її вичитує, каже, що цікава авторка.
Моя Діанка прочитала за один день Джуді Муді. Я сама її прочитала сьогодні, весела, буду всю серію замовляти))) За два дні прочитала Джордж і скарби Всесвіту. Дуже сподобалася, питала чи третьої нема. А взагалі, канікули в нас прогресивні. Прочитала 3 книжки про Енн, ту що із зелених дахів, Джуді, Джордж, Поліана дорослішає. На черзі таємний сад.
І яке враження за Незнайка? Теж думаю за нього братися
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Нель, я ще не бачила толком тих книг, бо нам зарано. Галь, ого, Вероніка молодець, з такими темпами книжок всіх не вистачить хоча, це канікули дають можливість читати багато, хіба ні? Про Джуді вже зі стількох різних джерел чула, шо вже хочеться самій почитати
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.