Глобальні оголошення!

Дитячі розвиваючі книжки

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячі розвиваючі книжки

Повідомлення mamatalka » 28 вересня 2013, 15:21

Я якось не звертала уваги на якість паперу, яскравість фарби тощо. Для мене при виборі конкретно цього альбому було важливо, що дитині потрібно самій ВИРІЗАТИ, розмістити елементи, скласти композицію, наклеїти. Зараз зустрічаю дуже багато аплікацій типу - відліпи наліпку-наклей на місце, а мене таке не влаштовує - хочу щоб дитина сама те все зробила, а не наліпила готове. Можливо для менших діток, це саме те, що треба (наліпки), бо їм ще важко самим вирізати, а от для старших діток краще брати складніший варіант, бо в школі таки прийдеться те все робити самому на уроці.
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення mirosik » 04 жовтня 2013, 18:05

В нас теж є Альбом Альбом з дитячої творчості Середній вік 3-4 роки від видавництва ранок.
І завдання цікаві і якість паперу теж нормальна (трішки шорохуватий але не тонкий) :wink:

Ще маємо такі набори для творчості Маленькие фантазеры. Котик та Маленькие фантазеры. Клоун. Дуже цікаві завдання. Є картонні картинки які треба оформити пластиліном, фольгою, крупою ...

Є ще такий альбом Альбом з образотворчого мистецтва 3 -4. Ще правда не малювали в ньому, але завдання такі як діткам дають в садочку на заняттях (малювати можна в альбомі)
mirosik Офлайн

Привіт, а ось і я!

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: доня

Повідомлення mirosik » 04 жовтня 2013, 19:21

Дуже гарна книжечка Розумна абетка - донечці подобається складати літери з паличок, олівців чи цукерок... також до кожної букви є загадки, віршики і різні асоціації. Відразу, звичайно, все не вивчається і не запамятовується але нам цікавий сам процес. :yes:

І ще дуже сподобався Логопедичний буквар
Цікавий тим що в книжці є різні завдання, наприклад, червячок, якому потрібно знайти правильну літеру чи жабка, якій потрібно дістатись до болота назвавши правильно всі букви...
Нам таке дуже цікаво. :wink:
mirosik Офлайн

Привіт, а ось і я!

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: доня

Повідомлення Natalinda » 16 жовтня 2013, 20:10

Нестрималася я і таки замовила книжечки від Мозаїки-синтез
З серії чудесні наклейки
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Що я вам скажу якість чудесна! Дуже класні ті наклейки, дуже добре відклеюються і приклеюються, чудово переклеюються кілька разів. Дуже сподобалося те що фон наклейок прозорий і коли дитина наклеїть, то треба придивлятися де наклеїно, а де намальовано. Тобто дуже гарно виглядає естетично)))
Я брала три "Дополни рисунок." "Собери картинки." "Найди различия" то на 4 роки запізно))))) Дитина за півгодини трик книжки зробила і просила ще)))) Ну але то трохи задороге задоволення для такого віку))))

Ще ось таку брала, то теж на вік 2 роки просто супер!

Ну і звернула увагу на серію "Маленький художник (3-5 лет)" Це напевне єдине чого не дивлячись на ціну хочеться ще))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Anjuta » 16 жовтня 2013, 21:24

Наталі , а які ціни на ті книжечки що з наклейками?
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Natalinda » 17 жовтня 2013, 11:48

Anjuta по 20 грн я брала на кідстафі
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 21 листопада 2013, 18:26

Питалися дівчата, що то за водяні розмальоки
Ось наш процес малювання)))) Пензлик потрібно просто вмочити у воді. На малюнку є крапельки фарби, яка "розмокає"))) Чіткі товсті контури. мальнки виходять акуратні. То від видавництва Глорія.
Зображення
Зображення
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 21 листопада 2013, 19:37

В нас ці розмальовки йдуть на ура. Але то дуже на трошки вистарчає. раз, два і розмальовка Готова.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Natalinda » 21 листопада 2013, 20:09

Ще колись давним давно взяла в СП таку ранківську серію. Зараз щось на сайті не бачу
Зображення
То знайди відмінності за кілька вечорів пішла, перед читанням по кілька сторінок шукали відмінності. Юрчику подобаються такі завдання.))) Я сховала тепер щоб забувся трохи))) За півроку витягну знову))))

| +
Зображення

малювати синок не сильно любить, більше любить клеїти, ліпити. То в нас домовленість щодня мамі по малюнку малювати з цієї книжки
| +
Зображення
Зображення

Фламастером малює контури, розмальовує олівцями. Чсом з горем пополам одну змучить за вечір. А часом і 5 малюнків зробить. Носимо в гості з собою, разом з олівцями, то дитина меньше нудиться під дорослі розмови)))
| +
Зображення

Книжки товсті по 32 сторінки, тобто звдань вдосталь

Розвяжи головоломки і пройди по лабіринту то чуть складніші. Хоча хто має лабіринти від Глорії і діти люблять, то і ці підуть. Мій поки до лабіринтів не дуже. Але знаю молодшеньку дівчинку, яка дуже любить такі завдання.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 21 листопада 2013, 23:37

Сподобалась книжка Грамотійко 3-4р,рекомендую,але завдання теж виконуються швидко.Ми її відклали трохи,потім знову будемо займатись
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість