Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Milichka » 22 квітня 2015, 06:50

Сяна, а як вам Нестайко? Я дуже його любили в дитинстві, накупляла своїм дітям- і якось немає захвату ні в мене, ні в них.... :confused:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Сяна » 22 квітня 2015, 09:38

Milichka, ще давніше читали його "Лісову школу", то нам дуже подобалося, десь тут писала колись за цю книжку. ще читали кілька разів про Лесика-Веселесика, то теж гарно йшло, розповідь про двох братиків, які перетворилися на козенят (це не дочитали ніби до кінця), все інше ще чекає на свій час
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Milichka » 22 квітня 2015, 10:33

У нас такі книжки Нестайка:

Незнайомка з країни Сонячних Зайчиків

В Країні Сонячних Зайчиків

В країні Місячних зайчиків

Принцеса Іванна

Усмішка принцеси Івони

Чарівні казки. Ковалі щастя, або Новорічний детектив

Перші три книжки пробували читати - не пішло.Останні три прочитали, найцікавіша, на наш смак, - "Чарівні казки. Ковалі щастя, або Новорічний детектив" та "Принцеса Іванна" . Але захвату немає від прочитаного.

Можливу ще не доросли, бо я пам"ятаю з дитинства "Пятірку з хвостиком", "тореодори з Васюківки" - читала декілька раз, дуууже мені подобались
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Milichka » 22 квітня 2015, 10:39

А я все розглядаю Сяни бібліотеку))))

Побачила, Улюбленні казки від абабагаламаги . Як вам, дівчата?

Мені зовсім не подобаються( за вийнятком декількох казочок) - слова важкі, тест нудний. Діти просять прочитати - завжди віднєкуюсь)))

Улюблені вірші - річ))))), затерли до дир, ми з Тіною майже всі знаємо на пам'ять))))

І ще)))) про Біблію для діток допитувалась на форумі - знайшла-купила, не скажу, що задоволена на всі 100%, але найкраще , що я гортала - тест -малюнки. Купляла в книгарні "Є", пізніше гляну - напишу видавництво
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 22 квітня 2015, 10:57

nelly написав:Наталінда а сфоткай свою бібліотеку :rose:

Я щось не впевнена що хочу щоб хтось це все бачив)))) Мене так багато хто незовсім адекватною вважає))))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення erinaceus » 22 квітня 2015, 10:58

Natalinda Книжок багато не буває :wink:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Сяна » 22 квітня 2015, 11:03

Milichka написав:Улюбленні казки від абабагаламаги . Як вам, дівчата?

мала чогось дуже любить ці книжки, часом витягає якусь із цих книжок і сама гортає сторінки, малюнки дивиться, а до того, який їй найбільше сподобається, просить казку прочитати.
до речі, у нас з книжками вес дуже по-різному: то до дир одну книжку про Петсона кілька днів під ряд читаємо, то ледь не місяць його не беремо, то про Падінгтона книжку за кілька днів прочитали, то знову навіть не хоче брати нової книжки про ведмедика цього. останні кілька днів читаємо енциклопедії махаонівські (сама дуже їх люблю) про планети, комети (любов і зацікавлення ними прийшли після прочитання Мумі-тролів) і динозаврів :crazy:
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Сяна » 22 квітня 2015, 11:06

Natalinda, сфоткай те, що читаєте найчастіше, наприклад. у нас книжки "на виріст" поки сховані, є ще ціла купа книжок з мого дитинства.

я зараз у пошуках чогось новго, буду до книгарні сьогодні, мабуть, топати. чоловік часом сміється, що у мене вже залежність - як не собі купую, то дитині
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 22 квітня 2015, 11:07

Milichka а ти в дитинстві Нестайкв у якому віці читала?
Я так розумію що таки старшою ніж твої дівчатка :wink:
Про близнят козенят гарна така повість, виховна)))) Ковалі щастя теж подобаються. Лісову школу плануємо перечитати літом перед школою)))) Вчора сусідська дівчинка взяла почитати, дуже їй сподобалося, вона минулого року брала в Юри почитати. Зараз в 5-му класі

З того що ми читали то пригоди Журавлика ще гарна книжка.

Чекають і Тореадори з Васюківки і Одиниця з обманом і Дванадцятка з хвостиком і Інопланетяни з пятого класу, але то вже як буде школярем)))) і про Грайлика....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 22 квітня 2015, 11:26

Сяна пофоткала все))))) Навиріст в мене сховані в коробках під ліжком)))) В нас на кожне день народження/Миколая/День ангела книжки. Ніяк не розумію чому Юра не має тяги щоб самому вчитися читати.
Зараз ми перечитуємо про Здобну Лізу книжечку, Юра мене вже замучив рецептом і щоб я йому ту кішку пекла, а я ж сама вмію тільки колобка і рогалик скрутити і все. А він хоче здобної кішки з корицею :crazy: Я довго думала чи купувати цю книжку, а вже третій раз читаємо.

На перших сторінках таранька писала про лева Лафкадіо, то теж кілька раз вже читана, правда я ще не читала
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість