Ми зараз читаємо Іана Вайброу
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Книжки дещо специфічні, я б не ризикнула купити відразу всі 5. ОДнозначно спочатку потрібно прочитати першу і подумати чи ваше це. Книжки написані у формі коротких листів від Вовчика батькам. Всі вони починаються майже одинаково "Любі мої мамцю і татку!" а закінчуються щоразу по іншому, в залежності від того про що йшлося у листі. Наприклад "Ваш обачний малий", "Ваш кмітливий хлопчик, пан Маленький Вовчик", "Ваш обдурений і обурений малий", "Ваш аеродинамічний малий", "Ваш випнутогрудий пан М. Вовчик", "Ваш благальний Манюня Вовченя (притулюня)" і ще багато цікавих підписів, які сам і не придумаєш))) Юрі особливо подобаються саме підписи)
Першу книжку ми прочитали якось давніше, Миколай приніс усі решта 4) то ми читаємо в перемішку з іншими книгами. Книга більше я б сказала для самостійного читання, бо є багато перекреслень, виправлень слів, тому думаю як Юра читатиме сам, то йому буде не меньш цікаво ніж коли зараз читаю я. Багато кумедних моментів, як на мене досить непоганий переклад, адаптований до нас, цікаво читати новопридумані слова, Юра на фоні читання пробує придумувати щось своє)))) Ілюстрацій мало вони чрнобілі, але дуже "в тему") Така собі веселенька хлопчача серія книжок, хоча відгуки про неї досить неоднозначні, від "класно! класно!" до "ужас, як таке можна писати!"
Трохи не сподобалося, що у третій книзі, вовчик вивчив слово "блін" і кілька разів його вживав, і не зовсім зрозумілим був зміст слова "бестія", якесь воно надто лайливе щи що)