Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Параїл Юля » 17 лютого 2015, 10:39

І я на цю книжечку про Каю дивилася. Для нас також актуальна :hi:.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Ameli » 27 лютого 2015, 21:41

Моїй старшій срочно знадобилася Червона книга України..дддяяяс і то так жалібно сказала а що в нас такої немає. то срочно знайди. хіба в бібліотеці шукати але таке сумніваюся що на руки дадуть.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Natalinda » 27 лютого 2015, 21:57

Ameli отут таранька писала viewtopic.php?p=298994#p298994
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nelly » 28 лютого 2015, 16:59

вона є точно в книгарні Є на Валовій лиш ціни не знаю
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення nelly » 28 лютого 2015, 17:00

а ми читаємо зараз оповідання Сухомлинського, трошки зарано для Марго, але взяли і бібліотеці то вже вибираємо. Дуже гарні в нього оповідання, такі з філісофією, аж самій інколи плакнути хочеться, для чуть старших діток самий раз.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Сяна » 05 березня 2015, 20:52

прочитали першу і десь половину другої розповіді (з 9-ти) про Мумі-тролів. малій ще чуть зарано, тому поки відклали. вона дуже зацікавилася кометами))) і тепер знає, що ж то за чудіки малі у книжках про Петсона і Фіндуса (а це одні з наших улюблених книжок).
тепер маємо 6 книг про ведмедика Паддінгтона. сьогодні на вечір розпочнемо читати. хто вже читав ці книги, скажіть, там йдуть вони по порядку чи можна читати у будь-якій послідовності, ну, окрім першої книги?
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Natalinda » 05 березня 2015, 22:46

Сяна ми прочитали 3 книги про Падінгтона. Дуже хочемо прочитати решту :wink:
Загалом з того що прочитали то можна читати не попорядку, звісно окрім першої, але якщо є всі я б чтала по-порядку)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення TYulia » 05 березня 2015, 23:54

для подарунку купила Дитячий Кобзар (Видавництво Старого Лева) - Неймовірні ілюстрації. Племінниці (4 і 6 років) дуже люблять читати перед сном.
Зображення
Ось кілька розворотів
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Anjuta » 06 березня 2015, 11:06

TYulia де і за скільки??? :rose:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Natalinda » 06 березня 2015, 12:36

Ми зараз читаємо Іана Вайброу
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Книжки дещо специфічні, я б не ризикнула купити відразу всі 5. ОДнозначно спочатку потрібно прочитати першу і подумати чи ваше це. Книжки написані у формі коротких листів від Вовчика батькам. Всі вони починаються майже одинаково "Любі мої мамцю і татку!" а закінчуються щоразу по іншому, в залежності від того про що йшлося у листі. Наприклад "Ваш обачний малий", "Ваш кмітливий хлопчик, пан Маленький Вовчик", "Ваш обдурений і обурений малий", "Ваш аеродинамічний малий", "Ваш випнутогрудий пан М. Вовчик", "Ваш благальний Манюня Вовченя (притулюня)" і ще багато цікавих підписів, які сам і не придумаєш))) Юрі особливо подобаються саме підписи)
Першу книжку ми прочитали якось давніше, Миколай приніс усі решта 4) то ми читаємо в перемішку з іншими книгами. Книга більше я б сказала для самостійного читання, бо є багато перекреслень, виправлень слів, тому думаю як Юра читатиме сам, то йому буде не меньш цікаво ніж коли зараз читаю я. Багато кумедних моментів, як на мене досить непоганий переклад, адаптований до нас, цікаво читати новопридумані слова, Юра на фоні читання пробує придумувати щось своє)))) Ілюстрацій мало вони чрнобілі, але дуже "в тему") Така собі веселенька хлопчача серія книжок, хоча відгуки про неї досить неоднозначні, від "класно! класно!" до "ужас, як таке можна писати!"
Трохи не сподобалося, що у третій книзі, вовчик вивчив слово "блін" і кілька разів його вживав, і не зовсім зрозумілим був зміст слова "бестія", якесь воно надто лайливе щи що)
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість