З дитинства улюбленим моїм заняттям було читання книг. А тому, коли почала читати книги своїй донечці, зрозуміла, що зараз саме час знову опинитись у дитинстві і вже разом із нею отримувати насолоду від цікавої повістини. Спершу перечитала їй усі книги, якими я захоплювалась у дитинстві, враховуючи звичайно вікову категорію. Та дуже швидко зрозуміла, що моїй дитині було б цікаво, як і мені зрештою, прочитати щось створене в нашому теперішньому часі, про наших теперішніх дошкільнят і школярів. Адже їхнє життя відрізняється від нашого. І це закономірно.
А тому цікаво було б почути від вас, яка книга сучасного письменника варта того, щоб її прочитати разом із дитиною.
Я ж хочу поділитись із вами враженнями від книги В. Вздульської "Вертихвіст". В ній розповідається про лиса-чарівника, який ризикуючи своїм життям рятує красуню-ялинку, яку зрубали до свята, а потім викинули на смітник. Саме завдяки Вертихвосту дорослі стають добрішими та уважнішими,а третьокласники Оксі, Бо та Владик долають свої страхи та вчаться любити ліс та його мешканців. Надзвичайно добра еко-казка подарує вам і Вашій дитині (5-8років) кілька приємних годин перед сном.