Глобальні оголошення!

Художня література для дошкільнят (3-6 років)

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Художня література для дошкільнят (3-6 років)

Повідомлення Катруся » 07 грудня 2015, 14:53

Ще дуже гарна книжка "Пригоди Песика і Киці". Ми почали читати десь з трьох, то і зараз перечитуємо.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення TYulia » 07 грудня 2015, 15:58

Зацікавили песиком і кицею, а в продажі немає :nea: так само як Дракона Омелька... Якщо би хто бачив де таке є, чи може самі продаєте то кажіть :rose:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Катруся » 07 грудня 2015, 20:25

Я сама того Песика і Кицю ледве знайшла два роки тому, а дракона Омелька теж шукаю.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

донечка Настуня

Повідомлення Галина » 07 грудня 2015, 23:03

Ось тут є про дракона:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Можна зайти в магазин і подивитися.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 грудня 2015, 13:08

Ми про 'Песика та кицю' теж маємо і вже десь з 2,5 років її час від часу читаємо. Зараз доці три, то любить цю книжку.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Катруся » 08 грудня 2015, 17:53

І ще ми любимо читати і перечитувати такі книжки:
Вид-во АБАБАГАЛАМАГА "Повітряні рибки" М і С.Дяченки - короткі, химерні, але цікаві оповідання. "Жирафчик і Пандочка" теж Дяченків - кілька історій про незвичайну дружбу, досить цікаві. "Літачок-рятівничок" - історія як маленький літачок врятував життя хлопчикові.
Вид-во Старого Лева: "Біла, Синя та інші"- оповідання про різнокольорових киць, на 3 роки саме то. "Баранчик Рассел" - мало тексту, але дуже гарні малюнки. Теж на 3р. підходить, хоча моєму 5 і дуже подобається, особливо ілюстрації.
А я вже чекаю з нетерпінням Миколая, бо вже всі книжки вивчила напам'ять :ha: , хочеться чогось новенького.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

донечка Настуня

Повідомлення TYulia » 11 грудня 2015, 14:09

Дівчата, як часто ви своїм діткам даєте-даруєте книжки? Чи то є якісь рекомендації?
Бо сьогодні мій чоловік каже, що то вже забагато, зачасто я малому книжки купую, що він вже їх сприймає як йому належне, а не як подарунок.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Сяна » 11 грудня 2015, 14:42

я не сприймаю книжку як подарунок, щоб вона була лише на свята і чекалася. звісно, книжки даруємо на всі свята :hi: , але і поміж них багато. наприклад, дочитуємо книгу і нема нічого нового, а хочеться - достаю з шафи, де завжди щось прибережено :hi:
є книжки, до яких повертаєшся часто і читані вони далеко не раз, а є що не дуже йдуть і треба пробувати щось інше.
для нас книга - то як частина дня, обов"язково на сон вечірній і обідній, якщо ми вдома або серед дня, коли мала захоче
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Natalinda » 12 грудня 2015, 02:08

Я повністю підтримую Сяну, книжка то для нас будене, а по святах - то якісь особливі кнжки. Зараз то вже бажані самою дитиною, а раніше - то бажані мною))))
Дорога книжка може бути бажаним подарунком, а так витягувала і витягую досить часто щось новеньке, дуже хочу привити любов до читання
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 12 грудня 2015, 11:35

З мене на роботі вже сміються, що скоро буду свою бібліотеку відкривати. :hi:
Книжки купляю часто. До зимових свят припасла вже цілий ящик. :ha: Моя Діанка почала дуже багато читати і з нетерпінням чекає все нових, вже сама вибирає, що їй цікаво.
Вероніці ще вибираю сама, бо вона вибирає по обкладинці)))))))) , але теж вже є переваги (коні, коти, собаки, зайчики). Є такі книжки які раз прочитані лежать на полиці, а є такі, з якими Вероніка спати лягає. Є в нас абетка від а-ба-ба-га-ла-ма-га червона з зайчиком, то вже сторінки клеїли, Вероніка вже всі віршики практично знає з неї, практично щодня її гортає, вчить своїх звірят читати. :hi:
В мене діти народні казки не дуже люблять, в основному якісь цікаві розповіді, оповіданнячка.
Книжка не має бути подарунком тільки на свята, скоріше для моїх нова книжка як свято))))
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей