Мастика. Види, рецепти, зберігання

Господиньки, хто прикрашає тортики виробами з мастики, діліться рецептами і досвідом. Цікавить скільки можна зберігати вироби з мастики і де. Яка краще зберігає форму. Ну і рецепти звісно.
Я одного разу тортик заливала не звичайною шоколадною глазуррю, а замочила де 10гр желатину кип’яченим теплим молоком (приблизно 50гр), розтопила шоколад і додала замочений желатин. То вийшло щось типу мастики, не текло з торта і не було тверде, діти мої зацінили.
Я одного разу тортик заливала не звичайною шоколадною глазуррю, а замочила де 10гр желатину кип’яченим теплим молоком (приблизно 50гр), розтопила шоколад і додала замочений желатин. То вийшло щось типу мастики, не текло з торта і не було тверде, діти мої зацінили.