я замовляла какао терте і какао масло, то робила з нього шоколадки
чорний виходить ідеально і робити його легше, ніж думалось)))) і смачний дуже-дуже - при тому, що я люблю молочний!
робила молочний шоколад- додавала сухе молоко
але воно так і залишилось так крупинками - в розтопленову вигляді то було зовсім жахливе - як ніби пісок на зубах хрумтів. але як застигло, то нормальне - проте справжнього молочного смачного шоколаду не вийшло(((
і питала, то кажуть, що і не вийде - в домашніх умовах тільки чорний шоколад.
ще робила щербет - то просто БОМБА!!!! я вже не хочу молочного шоколаду - хочу тільки того щербету)))) такий смачнючий і прям тане в роті!!!
- | +
- 1-1,5 стакана (прим. 200-250 гр) разных орехов - фундук, миндаль, кешью, фисташка
1 банка сгущенки
270 гр тертого какао
100 гр масла какао
75 гр размягченного сливочного масла
Подготовить орехи - слегка обжарить и крупно порезать.
Сгущенку обязательно подогреть до 35-40 град.!
Измельчить какао и масло какао, растопить до однородности на водяной бане. Снять с бани какао, добавить в какао сгущенку и слив. масло, помешивать, пока масса не станет однородной и густой.
Добавить орехи, размешать, выложить в квадратную форму, застеленную пергаментом. (форма 15х15 или 20х20) Оставить на несколько часов в прохладном месте. Порезать на небольшие квадратики. Хранить в холодильнике.
ще робили цукерки з кокосовою начинкою - теж бомбезно!!!
просто робила з кокосової маси кульки (рейепт на тому форумі шо лінк в першому пості)
і обливала шоколадом
короче, мій шоколад закінчується, то буду ше купувати)))
ще хочу трюфелі зробити
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)