Я теж вирішила похвалитися своїми досягненнями в області кулінарії:)
Якщо чесно я ніколи не блищала супер-здібностями, але захотілося приготувати щось солодке і смачненьке!
Отже, рецепт наступний.
інгредієнти:
згущене молоко - 1 банка
вершкове масло-я брала своє рідне, бучацьке - 200 г
мигдаль чищений - 1 стакан
ванільний цукор або ванілін - 1 пакетик
кокосова стружка - 200 г
Рецепт приготування цукерок «Рафаелло»:
Розімніть виделкою вершкове масло разом зі згущеним молоком і ваніліном до м'якого стану. Потім додамо половину кокосової стружки, гарненько перемішаємо і відправимо в холодильник на кілька годин. Коли маса загусне, сформуємо з неї кульки, помістивши всередину по одній мигдалині (смачніше попередньо обжарити мигдаль). Частина цукерок обваляємо в залишилася кокосовій стружці, а частина - в товченому мигдалі.