Сторінка 1 з 2

Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 02 квітня 2010, 22:59
Melisa
Білкова глазур

1 склянка цукрової пудри, 2 яєчних білки, 1 ст. ложка лимонного соку. Цукрову пудру просіяти через сито в миску, додати білки й лимонний сік і швидко розтерти дерев’яною ложкою до утворення однорідної глазурі. Білкову глазур можна ароматизировать ромом, кавовим екстрактом, какао й іншими добавками.

Шоколадна глазур

1 склянка цукрової пудри, 2 ст. ложки какао-порошку, 3-4 ст. ложки молока, 1 ст. ложка вершкового масла, ванілін. Цукрову пудру й какао просіяти через сито в миску, додати гаряче молоко, розм’якшене масло,ванілін і розтерти дерев’яною ложкою в однорідну блискучу глазур.



Матусі, поділіться секретами приготування смачних кремів. Я пробувала якось робити заварний, але той, який рекомендують у багатьох кулінарних книжках, мені не сподобався. Чим ви начиняєте заварні тістечка?

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 08 квітня 2010, 22:54
гра з вогнем
дівчат, ну скажіть чесно. ви пробували торти з мастикою?
воно вам як добре чи нє?

тіко, якщо ви ті торти на заказ робите, то так зразу і скажіть - супер файне, роблю на заказ.

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 08 квітня 2010, 22:57
гра з вогнем
Неля. а ви як робили заварний?
Я колись вже писала про свої заварні креми. але щоб не було так, що вже 100 раз читали і вже всім я очі намозолила своїми дописами про заварний крем (бо якщо що я скопіюю). якщо треба напишу як.

Його головне правильно зробити. Я була раз намутила щось (сама не знаю що. але точно намутила), то не смачний вийшов.

Недавно робила для напалеона, так само як простий заварний тільки яйця додала, а потім масло - мені дуже сподобався!

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 12 лютого 2013, 12:21
mari
А мастику для торта хтось робив???
От я знайшла 2 рецепти, може у когось є досвід...

Як зробити мастику для прикраси торта? (2 варіанти)

1. склянка цукрової пудри, стакан сухого молока і банку згущеного молока. Всі інгредієнти вимішувати до стану близького до м'якого пластиліну. В якості самого найпростішого барвника можна використовувати порошок какао.

2. Мастика з маршмеллоу
Склад:
маршмеллоу - 90-100г (одна пачка зефірна цукерок)
лимонний сік або вода - ~ 1 ст. ложка
цукрова пудра - ~ 1-1,5 склянки
Приготування:
Маршмеллоу найчастіше продаються не одноколірними.
Краще всього купити маршмеллоу білого кольору. Маршмеллоу розділити за кольорами - білі половинки скласти в одну посуд, а рожеві в іншу. У маршмеллоу одного кольору додати столову ложку лимонного соку або води і нагріти в мікрохвильовій печі (10-20 секунд) або на водяній бані до збільшення в об'ємі.
Якщо хочете підфарбувати мастику харчовим барвником, то його краще додати після того, як дістали набряклі і підтале маршмеллоу з мікрохвильовки. У цей момент потрібно додати барвник і добре перемішати масу ложкою.
Потім порціями вводити просіяну цукрову пудру і розмішувати масу ложкою або лопаткою. Коли розмішувати ложкою стане важко, викласти масу на посипаний цукровою пудрою стіл і продовжувати розминати руками до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.
Отриману мастику загорнути в харчову плівку (плівка повинна щільно прилягати з усіх боків до мастиці, щоб повітря не потрапляло всередину пакета) і покласти в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Готову мастику дістати з холодильника, викласти на посипаний крохмалем стіл і тонко розкачати.
З готової мастики можна приготувати різні фігурки, квіточки, листочки чи покрити торт тонко розкотив ши

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 26 липня 2016, 23:38
oksana_tern
А хто робив желатинову глазур на торт? Таку красиву красиву дзеркальну???? Хочу такуууу спробуватии, і незнаю чи варто морочитись.

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 27 липня 2016, 22:27
Dribchuk
oksana_tern простіше купити готову в Тортіно і не мучитися :wink:

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 28 січня 2025, 22:57
xtremeshammy

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 06 лютого 2025, 22:07
xtremeshammy
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 07 квітня 2025, 14:49
xtremeshammy

Re: Креми та глазурі

ПовідомленняДодано: 07 травня 2025, 12:10
xtremeshammy
http://audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.ruhttp://eyesvision.ruhttp://eyesvisions.comhttp://factoringfee.ruhttp://filmzones.ruhttp://gadwall.ruhttp://gaffertape.ruhttp://gageboard.ruhttp://gagrule.ruhttp://gallduct.ruhttp://galvanometric.ruhttp://gangforeman.ruhttp://gangwayplatform.ruhttp://garbagechute.ruhttp://gardeningleave.ruhttp://gascautery.ruhttp://gashbucket.ruhttp://gasreturn.ruhttp://gatedsweep.ruhttp://gaugemodel.ruhttp://gaussianfilter.ruhttp://gearpitchdiameter.ru
http://geartreating.ruhttp://generalizedanalysis.ruhttp://generalprovisions.ruhttp://geophysicalprobe.ruhttp://geriatricnurse.ruhttp://getintoaflap.ruhttp://getthebounce.ruhttp://habeascorpus.ruhttp://habituate.ruhttp://hackedbolt.ruhttp://hackworker.ruhttp://hadronicannihilation.ruhttp://haemagglutinin.ruhttp://hailsquall.ruhttp://hairysphere.ruhttp://halforderfringe.ruhttp://halfsiblings.ruhttp://hallofresidence.ruhttp://haltstate.ruhttp://handcoding.ruhttp://handportedhead.ruhttp://handradar.ruhttp://handsfreetelephone.ru
http://hangonpart.ruhttp://haphazardwinding.ruhttp://hardalloyteeth.ruhttp://hardasiron.ruhttp://hardenedconcrete.ruhttp://harmonicinteraction.ruhttp://hartlaubgoose.ruhttp://hatchholddown.ruhttp://haveafinetime.ruhttp://hazardousatmosphere.ruhttp://headregulator.ruhttp://heartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruhttp://heatinggas.ruhttp://heavydutymetalcutting.ruhttp://jacketedwall.ruhttp://japanesecedar.ruhttp://jibtypecrane.ruhttp://jobabandonment.ruhttp://jobstress.ruhttp://jogformation.ruhttp://jointcapsule.ruhttp://jointsealingmaterial.ru
http://journallubricator.ruhttp://juicecatcher.ruhttp://junctionofchannels.ruhttp://justiciablehomicide.ruhttp://juxtapositiontwin.ruhttp://kaposidisease.ruhttp://keepagoodoffing.ruhttp://keepsmthinhand.ruhttp://kentishglory.ruhttp://kerbweight.ruhttp://kerrrotation.ruhttp://keymanassurance.ruhttp://keyserum.ruhttp://kickplate.ruhttp://killthefattedcalf.ruhttp://kilowattsecond.ruhttp://kingweakfish.ruhttp://kinozones.ruhttp://kleinbottle.ruhttp://kneejoint.ruhttp://knifesethouse.ruhttp://knockonatom.ruhttp://knowledgestate.ru
http://kondoferromagnet.ruhttp://labeledgraph.ruhttp://laborracket.ruhttp://labourearnings.ruhttp://labourleasing.ruhttp://laburnumtree.ruhttp://lacingcourse.ruhttp://lacrimalpoint.ruhttp://lactogenicfactor.ruhttp://lacunarycoefficient.ruhttp://ladletreatediron.ruhttp://laggingload.ruhttp://laissezaller.ruhttp://lambdatransition.ruhttp://laminatedmaterial.ruhttp://lammasshoot.ruhttp://lamphouse.ruhttp://lancecorporal.ruhttp://lancingdie.ruhttp://landingdoor.ruhttp://landmarksensor.ruhttp://landreform.ruhttp://landuseratio.ru
http://languagelaboratory.ruhttp://largeheart.ruhttp://lasercalibration.ruhttp://laserlens.ruhttp://laserpulse.ruhttp://laterevent.ruhttp://latrinesergeant.ruhttp://layabout.ruhttp://leadcoating.ruhttp://leadingfirm.ruhttp://learningcurve.ruhttp://leaveword.ruhttp://machinesensible.ruhttp://magneticequator.ruhttp://magnetotelluricfield.ruhttp://mailinghouse.ruhttp://majorconcern.ruhttp://mammasdarling.ruhttp://managerialstaff.ruhttp://manipulatinghand.ruhttp://manualchoke.ruhttp://medinfobooks.ruhttp://mp3lists.ru
http://nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.ruhttp://narrowmouthed.ruhttp://nationalcensus.ruhttp://naturalfunctor.ruhttp://navelseed.ruhttp://neatplaster.ruhttp://necroticcaries.ruhttp://negativefibration.ruhttp://neighbouringrights.ruhttp://objectmodule.ruhttp://observationballoon.ruhttp://obstructivepatent.ruhttp://oceanmining.ruhttp://octupolephonon.ruhttp://offlinesystem.ruhttp://offsetholder.ruhttp://olibanumresinoid.ruhttp://onesticket.ruhttp://packedspheres.ruhttp://pagingterminal.ruhttp://palatinebones.ruhttp://palmberry.ru
http://papercoating.ruhttp://paraconvexgroup.ruhttp://parasolmonoplane.ruhttp://parkingbrake.ruhttp://partfamily.ruhttp://partialmajorant.ruhttp://quadrupleworm.ruhttp://qualitybooster.ruhttp://quasimoney.ruhttp://quenchedspark.ruhttp://quodrecuperet.ruhttp://rabbetledge.ruhttp://radialchaser.ruhttp://radiationestimator.ruhttp://railwaybridge.ruhttp://randomcoloration.ruhttp://rapidgrowth.ruhttp://rattlesnakemaster.ruhttp://reachthroughregion.ruhttp://readingmagnifier.ruhttp://rearchain.ruhttp://recessioncone.ruhttp://recordedassignment.ru
http://rectifiersubstation.ruhttp://redemptionvalue.ruhttp://reducingflange.ruhttp://referenceantigen.ruhttp://regeneratedprotein.ruhttp://reinvestmentplan.ruhttp://safedrilling.ruhttp://sagprofile.ruhttp://salestypelease.ruhttp://samplinginterval.ruhttp://satellitehydrology.ruhttp://scarcecommodity.ruhttp://scrapermat.ruhttp://screwingunit.ruhttp://seawaterpump.ruhttp://secondaryblock.ruhttp://secularclergy.ruhttp://seismicefficiency.ruhttp://selectivediffuser.ruhttp://semiasphalticflux.ruhttp://semifinishmachining.ruhttp://spicetrade.ruhttp://spysale.ru
http://stungun.ruhttp://tacticaldiameter.ruhttp://tailstockcenter.ruhttp://tamecurve.ruhttp://tapecorrection.ruhttp://tappingchuck.ruhttp://taskreasoning.ruhttp://technicalgrade.ruhttp://telangiectaticlipoma.ruhttp://telescopicdamper.ruhttp://temperateclimate.ruhttp://temperedmeasure.ruhttp://tenementbuilding.rutuchkashttp://ultramaficrock.ruhttp://ultraviolettesting.ru