flower ще мали б бути чуть пізніше. ТО якраз ті полуниці що ми не можемо визначитися залишати їх чи ні)))) Але от зараз, коли всі вже відродили, вони особливо смачні))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Дівчата, знайшла чудовий і швидкий рецепт конвертиків з яблуками з сирного тіста, сьогодні ж і спекла, смакота. Особливо діткам подобається. і фото моїх конвертиків )) Ось рецепт
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Любов дякую, пізніше спробую обовязково, бо в нас крекери по твому рецепту за півчаса зникають), я правда додаю туди ще крім льону, кунжут і соняшник....і Арсен постійно каже , що мало, треба більше робити)
Любов, я сьогодні навипікала таких конвертиків на 1 кг сиру.....кілька годин бавилась)))) смачно, дякую, за рецептик!!! Лиш я дала у випічку оливкову олію, то мені тепер її запах відчувається трохи.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."