Nymydora » 13 травня 2012, 18:38
а не можна до друку вивести силами мамусь? Невже на цілий форум не знайдеться того, хто
а) намалює/сфотографує
б) обробить це все в фотошопі
в) зверстає в пдфку чи індизайн
Там же не так багато. Я щойно порахувала - так, як я би розбила текст - там 25 фрагментів, тобто 25 сторінок + титульна. Треба, здається, щоб ділилося на 8. Тоді або 24 або вже 32. Хай 24 - з них - частина це пейзажі. МОжна зробити фотки різних вулиць Тернополя і в них вмалювати персонажів - так колись Ранок робив. І зараз я бачила, що роблять. Буде і по-дитячому, і цікаво, бо ж своє місто, дорослі впізнають. А ще в фотошопі є така функція, якщо я добре пам'ятаю, що можна фотку стилізувати під малюнок. Можна зробити зі своїми ж форумськими мамами-дітками фотосесію, а потім у фотошопі стилізувати під малюнок. 24 фотки - це при бажанні за одну фотосесію можна встигнути. Он Брємєнських музикантів за одну ніч записали кілька людей буквально - а слухаєм і дивимся досі ))))))))))))) НА ентузіазмі можна гори перевернути.
І спонсора буде легше знайти, якщо вже готову книжку йому показати і не треба буде оплачувати ще ілюстрації-фотографії, верстку тощо.
А ще мені здається, що можна зробити брошурний формат - тільки обкладинка твердіший картон плюс ламінат і на скобу. Але я не впевнена. Треба думати.
Стосовно кількості - 38 садочків - по 2-3 книжки на кожен плюс школи можна. І так на роздачу... 500 шт?

Мрії збуваються