Глобальні оголошення!

Подаруй дитині радість...

Модератори: Natalinda, ksana

Подаруй дитині радість...

Повідомлення lerumpochka » 16 березня 2011, 17:10

...а може цим ти подаруєш їй долю
Зображення

мамусі, татусі і всі всі... кілька днів чудового свята Господнього Воскресіння можна провести не просто поїдаючи (мало не написала кутю :lol: ) яйця і ковбаси )), а даруючи частинку свого серця, часу і дому тим, в кого їх немає, але хто ТАК потребує цього!!!

це не важко, не страшно, не напряжно , а, навпаки, зовсім навпаки - кілька тих днів можуть стати не просто святом для дитини, яку ви візьмете у свою сімю, але можуть змінити подальше її і ваше життя!
якщо це десь знаходить відгук у вашому серці - не бійтесь, а зробіть...

п.с.
документи подаються до 10 квітня. деталі можна взнати за тел на фото.
ми беремо діток вже кілька років, тому якщо шо, питайте - відповім
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Re: подаруй дитині радість...

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 17:24

А мені ,якщо чесно страшно,я не знаю як їх потім назад віддавати.Це як відповідальність за тих кого приручили.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 17:28

lerumpochka написав:ми беремо діток вже кілька років, тому якщо шо, питайте - відповім

одних і тих же,чи щоразу інших?
вони не плачуть,коли доводиться повертатись назад в дитбудинок,а ви не плачете?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lerumpochka » 16 березня 2011, 18:24

Перлинка написав:одних і тих же,чи щоразу інших?
вони не плачуть,коли доводиться повертатись назад в дитбудинок,а ви не плачете?

тих самих беремо. ні ніхто не плаче - ми ж знаємо що ще зустрінемось. діти більше плачуть, коли за одними приїжджають а інші залишаються...
в мене ніколи не було тАких страхів, що ми не зможемо розстатись і т.д. але чую таке не вперше.
так от, діти прекрасно розуміють, що їх беруть лише не канікули, вони називають це "поїхати до людей"))) мені спершу смішно було, але потім звикла. і в кожного, кого беруть, є свої "люди" ))
вони прекрасно усвідомлюють реальність, практично вільно говорять про батьків чи їх відсутність, інших дітей називають "домашні". - це щодо того, що важко прощатись.
я провела в таборі з такими дітьми місяць, то коли вони їхали тоді плакали, але в більшості дівчата і в більшості старші, бо молодшим, мабуть, легше якось, або не усвідомлюють до кінця

ну а ще, вони чемні-причемні (перші 1-2 тижні)))), хочуть спілкуватись, обніматись, і дуріти))) якшо старші трошки (більше 10 р) то ше й по дому допомагають ВСЕ!!! і ще, вони чудово граються і допомагають з меншими дітьми - бо там живуть же всі скопом! ааі, і ванну люблять, можуть сидіти там годинами, то тре витягувати за вуха)))) особливо хлопці чогось...

ото наші хлопці, вони 4 брати, але в інтернаті їх 7))) а у мами 11, просто ті вже старші...
Зображення
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення lerumpochka » 16 березня 2011, 18:35

Перлинка написав:А мені ,якщо чесно страшно,я не знаю як їх потім назад віддавати.Це як відповідальність за тих кого приручили.

ну і вони не приручаються так швидко... їм би просто в інтернаті не залишитись- там важко!
а якшо гарно все піде, тоді вже і стосунки налагоджуються, і вони чекають, щоб саме до тебе поїхати на наступні канікули і, якшо даш їм тел, то знайдуть звідки і дзвонити будуть - люблять таке))) але не надоїдають...

мені, наприклад, було страшно, що вони постійно шось проситимуть купити або дати, а я відмовити не зможу. але вони не просять, по перше, а як просять гидоту якусь, або не вчасно, то так і казала - правду - або грошей нема на таке, або не сьогодні, або, що це шкідливо... відносилась так точно ,як би до своєї дитини - не завжди ж все їй дозволяєш чи купуєш. все просто! ;-)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Радмила » 17 березня 2011, 00:02

Які вимоги до тих хто хоче взяти?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Yummy mummy » 17 березня 2011, 00:39

Я завжди мріяла і мрію усиновити або удочерити дитинку,але нажаль чоловік не схвалює цю ідею :( ...
Дуже б хотіла взяти діток на свята,але не впевнена шо справлюся.я зі своїм чудом ледве даю ради(часом з рук не злазить)..
А ви брали тих діток коли вже була Магдаленочка?На скільки часу можна брати?
Перлинка написав:А мені ,якщо чесно страшно,я не знаю як їх потім назад віддавати.Це як відповідальність за тих кого приручили.

Також думаю чи зможу потім нормально жити,знаючи шо ті дітки залишилися в дит.будинку(до сих пір пам"ятаю наш з класом похід в Малятко і тих діток, і ті оченята...).. :cry:
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення lerumpochka » 17 березня 2011, 02:06

Радмила написав:Які вимоги до тих хто хоче взяти?

вимоги щоб адекватні були люди))) і на кілька днів на свята особливих документів не треба (бо я як на літо ціле брала, то і довідку про несудимість тащила, і з нарко і психо диспанчерів і рентген і всяке таке...)

основне треба паспорти тата і мами, характеристику звідкись (робота, церква, ГО - будь що), та й ніби все... для ПП можна копію свідоцтва. ну і заяву написати (то в готелі Україна на 3-му поверсі)
дітей привозять з коропця автобусом і забирають теж. можна біля Орнави зустріти ,а можна їхати самому з ними і там в коропці вибрати того, хто найгарнішевам посміхатиметься))))

краще дзвонити до Володі Мазура 400-109 і все спочатку уточнити. він і дитину порадить яку вязти (бо знає їх всіх)
та й я майже всіх знаю то теж зможу шось підказати, якш ошо :-):

Я завжди мріяла і мрію усиновити або удочерити дитинку,але нажаль чоловік не схвалює цю ідею :( ...
Дуже б хотіла взяти діток на свята,але не впевнена шо справлюся.я зі своїм чудом ледве даю ради(часом з рук не злазить)..
А ви брали тих діток коли вже була Магдаленочка?На скільки часу можна брати?

так брали і на це різдво, то нам вийшло на 2 тижні, то трохи весело було, але чоловік мені все допомагав, чи, точніше, я йому, бо він все і робив. але то 2 тижні, а на Пасху - 3-4 дні (точно не знаю)

якшо взяти когось дорослішого, а якщо ще й дівчинку - то точно справишся ;-) ляжеш і серіали будеш дивитись, а вона тобі і дитину побавить і в хаті прибере :lol: це жарти, але вони не потребують пильного догляду, бо досить самостійні! я певні нюанси, але то другорядне.
ми як купали магду то наші хлопці залишали все і стояли в рядочок дивились)))) або повзали з нею по підлозі)))

але, звичайно, треба з чоловіком бути в єдності, бо, інакше, прийдеться бавити дитину одну другу і ще чоловіка, який обовязково палки в колеса вставлятиме (наівть може і не навмисне), щоб потім сказати - бач, я так і казав!!! діти дуже відчувають ставлення, і якщо комусь вони будуть зайві, то краще їх не травмувати, їм без того вистарчає...

а щодо віддати, то нема з тим взагалі проблем. вони навчені і дисципліновані. прекрасно розуміють, що "людям" треба сподобатись, а якщо плакатимуть, то хто ж їх візьме наступний раз?
коли ми віддаємо їх, то ще не бачила, щоб хтось плакав (правда коли забираємо, тоді бувало, що інші плакали) навпаки, вони радісно зустрічають один одного, діляться враженнями, хто де був, що бачив. їм там якісь солодощі роздають - вони одразу дивляться що і до чого. короче процес прощання досить весело виглядає для всіх!!!
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення lerumpochka » 17 березня 2011, 02:18

Yummy mummy написав:Також думаю чи зможу потім нормально жити,знаючи шо ті дітки залишилися в дит.будинку(до сих пір пам"ятаю наш з класом похід в Малятко і тих діток, і ті оченята...).. :cry:

теж таке памятаю... аж моторошно, але там вже доросліші діти, вони зазнали вже стільки болю, що поїхати "до людей" для них то як в санаторій! вони хочуть туди, але не назавжди!

я теж переймалась, що "їх там стільки" але зрозуміла, що краще ніж шкодувати всіх і від безвиході тільки шкодувати, краще допомогти хоча б комусь, одному-двом-троьм...

памятаєш історію про дівчинку і морську зірку??? коли шторм викинув на берег сотні-тисячі морських зірок, дівчинка почала їх збирати і назад кидати в море. а коли їй сказали "та нащо воно тобі треба, це ітак нічого не змінить" то вона відповіла, що це змінить багато, для кожної окремої зірки, яку вона, все таки, врятує...

от і я тепер так думаю...
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Подаруй дитині радість...

Повідомлення Melisa » 17 березня 2011, 10:47

Лєрочка, хай Господь обдарує тебе всім тим, що тобі зараз так необхідно. Захоплююсь тобою!
:clapping2: :roses:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість