прасую рідко і теж лиш те що на вихід. Але зараз мрію про купівлю парового утюга такого здорового як в магазинах. Ніхто не має? Варта та штука вдома місця?
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
а я речі всі прасую перед одяганням, тільки малої зразу після стірки, а постіль також не прасую, колись прасувала завжди, а потім чоловік сказав: досить мучитись, і я вирішила, що немає сенсу.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Да дівчонки, відчуваю шо мені просто мало роботи Беру з вас приклад, і спробую рімненько на вішачки, бо знову гора лежить, а на завтра вже 2 повних прання наскладано
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
я прасувала речі малої. і то до місяця, поки нам пуп гноївся. а далі всеееее!!! ніколи не прасувала, а тут з якого перепугу? та шей постіль. ніколи навіть думки про подібне не виникало якщо розвішати, а не пожмакати і викинути на сонце, то воно матиме нормальний вигляд і без праски
в мене ніколи не получається рівне, все видно шо пожмакане, як би там я його рівно не розвішувала. Може то цинтрифугою не треба користуватись? але тоді ж речі будуть дуже мокрі і будуть капати. Веронічкині речі все прасувала і прасую не через вбивання бактерій, а з естетичного боку.