Я десь з рік тому переймалася теж прасувальною дощечкою і не змогла викласти за неї таку суму як ти пишеш Пішла в секонд і купила собі за п'яточку.
Не знаю, дівчата, чомусь мені здається що це якісь захмарні суми. Отак я відстала від життя.
Що мені не подобалося в магазинних дешевих, вони дуже тонкі. Сама ота підстилка тонка, дуже незручно на ній прасувати. А купувати дорожчий чохольчик окремо - на одне вийде. Ще й вибрати треба вміти. І мені здається ніжки в дешевших теж не дуже стійкі.
Одним словом я купила базову, але з нормальною підкладкою.
Щоб я хотіла мати додатково.
Посилені ніжки. Особливо якщо діти мають звичка зненацька на ту дошку скакати, ну от бувають в деяких дітей такі розваги. Але і без тих стрибань, ніжки треба міцні.
Ще я б хотіла нарукавник щоб був у комплекті і щоб він був зручним. Моя немає, тому мені важко випрасовувати рукава (говорю про дорослі. про дитячі навіть не уявляю як там їх допрасуватися). Колись я мала окремо нарукавник, він був незручним і я ним не користувалася.
Більше мені ніц не треба. Хіби б гачок(гачки), щоб вішати попрасовані сорочки під низ, а потім їх всім скопом уже на вішаках нести у шафу, а не по одній.
Я б радила попробувати дошку перед покупкую, банально помацати її, особливо покриття. Бо з мого досвіду докупити покриття буде важче, аніж купити нову дошку. Хоча в дорогих напевно проблем з цим немає, лиш у дешевих.