за тиждень до весілля, бо моє біленьке коротеньке чоловіку чимось не вгодило, а за річ на 1 раз я більше 500 гривень ніяк викинути не хотіла(жадіна я страшенна
)
за тиждень до весілля, бо моє біленьке коротеньке чоловіку чимось не вгодило, а за річ на 1 раз я більше 500 гривень ніяк викинути не хотіла(жадіна я страшенна
)
Yummy mummy написав: А наречений мій колишній залицяльник :oops: ...Ні спочатку був мій,потім моєї подруги,потім її подруги, а вже потім подруги її подруги на якій і одружився. :grin: ...

flower написав:Yummy mummy написав: А наречений мій колишній залицяльник :oops: ...Ні спочатку був мій,потім моєї подруги,потім її подруги, а вже потім подруги її подруги на якій і одружився. :grin: ...
просто Сантабарбара якась
..Саме цікаве всі дівчата були дуже і дуже різні,одна іранка,потім англічанка,потім фінляндка,одружився на італійці,а сам австралієць....І це ще ми незнаємо за ким він упадав і освідчувався в коханні перед нами
....Але взагалі дуже романтичний і креативний хлопчина ;-) ....Yummy mummy написав:А на рахунок відео, цікаво як би в нас таке сприйняли....? :?
Yummy mummy написав: А на рахунок відео, цікаво як би в нас таке сприйняли....? :?

Повернутись до Весільний переполох
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість