Глобальні оголошення!

Розпис, шлюб, весілля - в один день чи навпаки?

Розпис, шлюб, весілля - в один день чи навпаки?

Повідомлення Natalinda » 21 серпня 2013, 23:25

Часто спостерігаю що оці три події розділяють в часі.
Переважно розписуються, а за деякий час роблять саме весілля і в той день беруть шлюб. Якось мені не дуже це зрозуміло, особливо коли різниця в часі до півроку. Чула що мотивують тим що на весілля ще грошей не заробили. Ну і тих півроку чи скільки там заробляють....
Як було у вас? Якщо не в один день оте все, то розкажіть чому, інтересненько просто)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Розпис, шлюб, весілля - в один день чи навпаки?

Повідомлення flower » 22 серпня 2013, 10:18

В нас все в один день, теж не розумію нащо розділяти. Відбули в один день і кльово. А потім що 2 рази в рік святкувати срібне чи золоте чи ще там якесь весілля :confused:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 22 серпня 2013, 11:28

в нас спочатку був загс. не памятаю чого не в один день, кажись піст ше був. ну і коли в один день - то вихідні, чи четвер, а в загсі в ці дні тіко "УРОЧИСТО". а для мене нема нічо страшнішого за ту тьотю яка в совковому стилі голосом шевченківських вечорів говорить тупу промову :bad: і касета з музікою :crazy:
в нас не було нікого, ми прийшли в джинсах перед роботою, нам дали готове свідоцтво і запитали чи будемо обручки вдягати :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 22 серпня 2013, 11:30

taranjka В четвер можна не урочисто. З власного досвіду :wink:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 22 серпня 2013, 12:26

може й так. але наша кума цього року розписувалась, то їй сказали тіко урочисте, бо в них всьо розписане :confused: думаю, що можна, але і тут тре знати свої права
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 22 серпня 2013, 12:45

taranjka Вони просто всім впарюють оте урочисте. Ми ледве від нього відкараскались. То та тьотя нам дуже наполегливо його нав'язувала. Спочатку дуже хотіла нам взагалі саме суботу впарити. А потім, коли ми вже визначились з четвергом, ще довго возмущалась, казала, як то так неурочисто, ви що, не будете в платті?! :impossible:

І ми розписувались і брали шлюб в різні дні. І для нас все було логічно і правильно. По-перше, це було територіально розділено. Розписувались ми в Тернополі, а шлюб брали в чоловіка в селі. Хоча, то не є так далеко, при бажанні можна би було зробити "марш-бросок", але в тому не було потреби, бо весілля, як того, власне й не було.
Ми розписались неурочисто в четвер, не було ні весільних плать, ні прикрашених машин. Прийшли наші батьки, бабусі, брати і сестри. Потім пішли в парк пофоткались, самі, без замовленої фотосесії, а тоді зайшли в "Водограй" на обід. В 9 вечора ми вже були вдома :hi:
Тоді на вихідних ми "виставились" друзям за весілля, зробили пікнік на природі. А після того ще сходили на боулінг.
А через два тижні взяли шлюб в селі. Потім вдома в чоловікових батьків посиділи, були мої самі близькі, і ще трохи чоловікової родини.
От у всьо наше весілля. Ми хотіли його саме таким. Збивати все в купу на один день навіть думки не було.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 22 серпня 2013, 13:13

подивилась в календарик, то ми теж в червер розписувались, оказуєцця :confused:

а по темі, навіть якби мені в голову стрілило йти в загс кидатись голубами, то всеодно б це робила в різні дні. на скількох весіллях вже була, то в загс приходять ближча родина, потім в церкву ще пару додаткових гостей, які постояти люблять, ну а інші дружно ждуть голодні під ресторацією. а наречені спішно ганяють з пункту А в пункт Б, і ще при цьому хчуть фотосесію, а головне ж то насолодитися. але останнє в біганинах малоімовірне, а передостаннє робиться під дзвінки голодних гостей :hi: то я з моїх спостережень різних весіль пишу
чому ж не розділити трохи ті події - розписались, відфотосесились, а через якийсь час вінчання і гуляння
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 22 серпня 2013, 13:31

З бувшим чоловіком шлюб і розпис були в різні дні. Ми планували виїздну церемонію на острівці+планувала міняти закордоний паспорт на призвіще чоловіка, бо після весіля збирались в медовий місяць за кордон.З ЗАГСУ виносити книгу реєстрації було заборонено, тому в четверг без нікого розписалися неурочисто. Здали паспорт на обмін. А через 3 місяці брали шлюб, урочиста виїздна церемонія на острівці і банкет.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Marichka » 22 серпня 2013, 17:50

Ми розписувались у вівторок в чоловіка в містечку,думали,було все простенько,з присутніх були ще його брат і моя подружка.Тьотя,яка розписувала старалася зробити все урочистімшим,"по сценарію" з кольцами і поцілунками.Потім була фотосесія,робив фотограф,якого наймали,тоді свекруха нам вдома зробила святковий обід.Цей день для нас не був особливим,бо ми чекали шлюбу.Він був у суботу на моїй парафії(навпроти літака),після ми поїхали відразу в кафе,бо почався сильний дощ.Сіли за стіл,а тоді-поїхали на фотосесію.
У різні дні в нас те все було,бо на той день в ЗАГСі не було місця-і таке буває
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення irinka » 22 серпня 2013, 20:46

flower написав:В нас все в один день, теж не розумію нащо розділяти. Відбули в один день і кльово.

І в нас так само :yes: і шлюб, і розпис і весілля все було в один день. Хотіли щоб цей день нам запамятався на авсе життя :love: Спочатку були записані на четвер, але ми хотіли щоб була урочиста церемонія, біля плаття\костюм, зачіска, фотограф ну і все таке.....тому пізніше перенесли на суботу. Тай щодо святкування не треба було 2 рази заморочуватись :wink: Відгуляли все одним махом)))
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Далі

Повернутись до Весільний переполох

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість