Глобальні оголошення!

Медовий місяць

Медовий місяць

Повідомлення happymami » 17 травня 2010, 15:39

Ну во про шлюбну ніч ми побалакали. А як нарахунок медового місяця? Було у вас таке? Які враження? Шо скажете, треба таке влаштовувати?

В мене був медовий тиждень. В селі чоловікових родичів. Таааак класно. Лазила на яблуні ябка трусити, спала в справжніх перинах, обходила чоловікову бАтьківщину, полазила по горищах двох старих хатів... Общім, класно було.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Медовий місяць

Повідомлення kamisia » 17 травня 2010, 15:52

А ми в Карпати їздили. Кпасотааааа, неописуємая!!!! хочу ше!!!! От шо, шо а медовий місяць, чи хочаб як у нас тиждень тре обізательно!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Oksana » 17 травня 2010, 15:59

а ми зразу на другий день після весілля чухнули на море, в Крим. Ооооо, то красота, поки тут всі всьо раували і ділили, ми собі віддихали!!! Відпочинок був незабутній. 10 днів. З Криму додому ми вже їхали троє. Ну, ще не знала точно, але відчувала що щось тут не те, ну і через тиждень-два дізналась що таки дійсно вагітна ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Natalinda » 17 травня 2010, 16:02

В нас було три медових дні в Солотвино і то десь через півтора місяці після весілля, бо в чоловіка було поооовно роботи, ми добре що суботу знайшли шоб одружитися :lol: часу не було реально.
А медовий місяць дуже тре, чи хоч тиждень, можна і замість весілля.....хоча ні без весілля то троха не те.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Melisa » 17 травня 2010, 17:38

А ми тоже в Криму були, а сусідами у нас були... Оксанка з мужом. Так сталось, що поїхали ми четверо в одне місце, бо весілля в нас було майже в один день (з різницею 1 день). Гарно відпочили. Напевно ще й тому, що компанія була чудов. Ксюха, Тарасу вітання ;)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Dashko » 17 травня 2010, 17:44

А в мене не те що медового місяця не було, я взагалі після одруження мусила їхати ще на декілька місяців жити в Київ, а чоловік лишився в Тернополі. А я переїхала жити в Тернопіль на восьмому місяці вагітності, при чому чоловік був в розїздах майже до самих пологів. А тепер два декрети підряд. Дівчата, ви би знали, як я мрію про медовий місяць :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Але він ще має відбутися, хоча швидше всього це буде медовий тиждень :D
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення TanenRom » 17 травня 2010, 19:15

а ми через тиждень після весілля поїхали на три дні в Кам"янець - Подільськ - відпочили супер, тільки через три дні після цього чоловік поїхав у Київ на роботу.
проте майже через рік після весілля ми їздили на 15 днів в Іспанію - оце було дійсно 15 днів медового місяця. :dance:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Oksana » 17 травня 2010, 20:16

Nelya написав:А ми тоже в Криму були, а сусідами у нас були... Оксанка з мужом. Так сталось, що поїхали ми четверо в одне місце, бо весілля в нас було майже в один день (з різницею 1 день). Гарно відпочили. Напевно ще й тому, що компанія була чудов. Ксюха, Тарасу вітання ;)

ой, Нелічка, відпочили ми тоді всі дійсно суперски!!! :yahoo: Не знаю чи дякувала вам з того часу, але сьогодні от якраз маю нагоду зробити то!!! ДЯКУЮ ЗА ЧУДОВУ КОМПАНІЮ!!!! Треба буде якось зробити тепер ще вилазку з сімями ;)

П.С. Довго думала чи писати про те, що ми були сусідами, коли писала про наш відпочинок, але вирішила не писати замість тебе, поки ти про свій не розказала, бо так нецікаво було б ;) :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Melisa » 11 червня 2011, 23:25

Хто ще де був, діліться враженнями.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Любов » 11 червня 2011, 23:33

ми їздили в Шацьк, дуже люблю активний відпочинок, каталися на велосипедах, гуляли лісом, плавали, раділи життю і наосолоджувалися одне одним :) , який там захід сонця чудовий, а схід ще кращий, приємні спогади на все життя :dance:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Далі

Повернутись до Весільний переполох

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість