Глобальні оголошення!

Кесарський розтин

Re: Кесарський розтин

Повідомлення mavpusya » 17 березня 2012, 01:34

Моя сестра народжувала через Кесарів розтин двічі в Німеччині. Рвали не тільки матку, а й живіт. Шов менший, ніж після нашого апендициту. Загоювалось дуже швидко. Там напевне якась методика своя того розриву. Чоловік був при операції, то навіть нічого не зрозумів, що їй там робили, дитинку швидко дістали.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Olya_lya » 18 березня 2012, 00:49

Шкода, що ми не цінуємо свій народ. Німцям байдуже хто по національності пацієнт, вони просто роблять свою роботу. А чим ми гірші? Чому до нас таке ставлення?
Olya_lya Офлайн

Повідомлення олеся » 18 березня 2012, 01:46

mavpusya написав: Рвали не тільки матку, а й живіт. Шов менший, ніж після нашого апендициту

А що то за методика така?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mavpusya » 19 березня 2012, 23:13

Олеся, не знаю, треба читати. Просто сестра розповідала, що рваний розріз був. У мене загоювання після КР теж було довготривалим, тому цікавим був її досвід. Я не могла перші тижні піднімати дитину, бо шов сочився в одному місці. І рубець там товстіший і помітніший зробився. А сестра вже за кілька днів легко справувалась із дитиною, ніяких проблем із швом не було.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Oksana » 20 березня 2012, 10:39

Очевидно це все таки залежить ще від лікаря, що кесарив. В мене шов дууууже акуратненький, практично не видно його. Хоча зашивали мене дуже довго, бо в звязку з двома великими дітками, мязів на животі на момент пологів практично не залишилось. Шкіра була дуже розтягнутою, і як мені потім казали, не знали за що схватитись, коли зашивали. Повязки в мене на шві не було, як такої, бо маю алергію на будь-який лейкопластир, і лікарі це знали. Але дітей брала на руки зразу, як тільки перевели з реанімації (на другий ранок). Шов загоївся швидко і без проблем. Не турбував взагалі. Єдине, що знімали мені шви трішки пізніше, ніж всім, бо була загроза, що розійдеться шов (ну, це через ту особливість, що мязів практично не було).
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Галина » 20 березня 2012, 11:19

Я також зразу після реанімації дитину брала на руки. Зі старшою в мене була велика втрата крові, я було сильно знесилена, то дитина мені здавалася неймовірно важкою, але я її всеодно брала на руки. Також шов акуратний все швидко затягнулося. Я вже писала що на мені все швидко заживає.
Але я чула, що то ще від імунітету залежить, якщо імунітет недуже, то навіть маленька подряпина може заживати місяць і гноїтися...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Lusik » 24 березня 2012, 00:55

В мене досить того, що вертикальний шов, то ще й в ділянці біля пупка і ще дещо нижче (місце загноєння) досить товстий. На самому видному місці.:(
А синочка я цілих 6 днів на руки не брала сама, лиш коли прикладала до грудей,то мені його на руки клали на подушку, а вже ввечері на 6-ий день я не втрималася і взяла сама. Ну і вдома вже брала, але лише сидячи , щоб було мінімальне навантаження на шов, так як писала вище, ще два тижні після виписки їздила на промивання шва , тому гоївся довго:))
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Галина » 24 березня 2012, 09:16

Оля, а чого вертикальний?
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Lusik » 24 березня 2012, 09:41

Через те, що я в була в родовій діяльності і дитинка дуже низько опустилася в таз!!!Такий варіант лікарів:( Бо ті ж самі робили знайомій операцію то в неї планове КР і поперечний розріз.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Галина » 24 березня 2012, 10:24

В мене знайома 16 годин була в родовій діяльності, але розтин горизонтальний робили...
Мою 2-рідну сестру 15 років назад екстренно кесерили, то теж вертикальний, а зараз рідко про таке чую.
Галина Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Кесарський розтин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість