Глобальні оголошення!

Мої малята

Мої малята

Повідомлення Oksana » 24 лютого 2010, 18:29

а я все не наважусь сісти написати про свої пологи. Перші пологи...там також сумна історія, хоча лікарі в моєму випадку і не винні, але... пролежала тоді багато годин в схватках, потім екстренно кесарили...доця прожила 1,5 місяці...вроджені вади серця і ще цілий букет...
Другі...маю тепер двох чарівних малюків. Але весь день після операції ловила всіх за руки і питала як мої дітки, чи здорові...? Чоловік мені потім розказував, що медсестричка з реанімації аж поцікавилась в них чи це мої перші діти, так здивували її мої запитання до всіх... Заспокоїлась лише коли мені їх принесли і залишили зі мною. Це заспокоїло якось тоді, бо незважаючи на те, що всі мені говорили, що все добре, я все одно далі всіх перепитувала. Першу доцю мені не давали...
Колись, як все таки наважусь напишу детальніше. Розповісти є що, тільки духу не вистачає...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Re: Наші пологи (розповіді)

Повідомлення Oksana » 17 березня 2010, 14:53

На рахунок УЗД. Розкажу про власний досвід...
Під час першої вагітності всі УЗД робила в другій лікарні. Це і в поліклініці (в консультації апарат тоді не працював), потім в самій консультації, потім і в Помазанського. Всі в один голос казали, що все супер.
Потім, після народження дитини, всі лікарі (і в Києві в Амосова і в Охматдиті (чи як воно там :dash: )) в один голос стверджували, що такі вади повинні були виявити ще на САМОМУ ПЕРШОМУ УЗД!!!!
З того часу про наші УЗД маю свою власну думку не надто хорошу.
Але...з часом все продумавши, проаналізувавши я зрозуміла, що саме в мому випадку так було краще, що ніхто нічого не виявив. Аборту я б не робила все одно, а так була принаймі всі 9 місяців щаслива, а не плакала...
Але це саме в мому випадку. А часто буває і так, що можна було допомогти, якби вчасно замітили, а ні... Вобщім УЗД апарати в нас не найкращі, та й в принципі всі це знають.
Тому другий раз, коли я завагітніла, то тут зовсім не спішила на УЗД, а зібралась до Львова, в генетичний центр. Їздили туди на 12 тижні і на 20. Відношення супер! Апаратура і умови також. Приміщення :D правда вже розвалюється :D Але то не так важливо. Там я і дізналась, що в мене двійнятка :yahoo: :yahoo: :yahoo: А тут я вже просто так, для галочки ходила, по потребі. Коли вирішували чи потрібно підшивати, що там з багатоводдям...
Перші пологи були складними. 15 годин в схватках, капельниці, а шийка як деревяна, розкривалась дуже помаленько. Термінова операція. На другий день не знала що мене більше болить, шов чи живіт від схваток.
Але лікарі тоді всі коло мене бігали, і переживали разом зі мною всю біду...
Через 9 місяців, я з дозволу свого гінеколога знову вагітнію (ну не могла я чекати ще 3 роки як рекомендують, просто не сила було...). Мене відносять в групу ризику, так як шов на матці ще і так свіжий, але вагітність вроді протікає досить спокійно, тому не турбуємось... І тут на 12 тижні... :D приношу свому лікарю радість у вигляді УЗД, де написано, що в мене двійня :D
Ну...що сказати, до кінця вагітності ті лікарі які кесарили мене перший раз ходили за мною як за збитим яйцем :D А я ж ще й через переживання, щоб на цей раз все було добре трохи сльозлива забагато була... :D
Вирішили мене не підшивати, бо з тією моєю "ДЕРЕВЯНОЮ ШИЙКОЮ" в тому і потребитакої не було :D
До 32 тижнів відбігала, ще й через забори перелазила :dash: сама собі тепер дивуюсь, де мій розум був...
а от потім вже поклали за збереження. Відлежала 6 тижнів. Чую, щось не так, доця моя почала себе дуже неактивно вести. Жаліюсь... Ведуча лікарка в патології не конче на це реагує. Ну не в ладах ми з нею були :D жаліюсь свому лікарю... Це почався 38 тиждень. На крісло... Готують операційну... Лежу на столі привязана, а сльози течуть. Анастазіолг заспокоює, не плачте, ми вас не будемо різати поки наркоз не візьме. А мені все одно, хоч на живо, лиш би скоріше знати що мої лялі живі-здорові...
Відходила довго від наркозу. Я того не памятаю, але розказували що всіх хто приходив перепитувала по енну кількість разів, як там мої дітки. Всі кажуть, що все добре, здорові, а я все перепитую :oops:
Потім мене пошкодували, і принесли мені моїх ляльок :yahoo: Тут я вже таки трошки заспокоїлась, але все одно з нетерпінням чекала наступного ранку, коли прийде педіатр зі своїм вироком, і коли почнуть залишати мені моїх діток :)
Вже десь біля року аж мені розказали. що доця таки була на грані, душе придушена пуповинкою, і ускладнювалось тим, що йшла ножками вперед. При народженні не плакала навіть. Але, дякувати Богу все обійшлось. Подробиць не питала більше ні в кого. Не потрібно мені все це знати. Головне, що мої і синочок і доця зі мною, живі-здорові. А лікарям, які кесарили, буду вдячна довіку!!!
Випроводжали нас всім родомом :D Дуже багато людей переживало за нас :) Всім їм дуже вдячна і за підтримку, і за допогому!

То може частина розповіді не в тему тут, але то якось почала за УЗД і трохи понесло мене, то вибачайте :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повернутись до Історії пологів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість