Глобальні оголошення!

Ремонт телевізора Samsung

Модератор: Natalinda

Ремонт телевізора Samsung

Повідомлення tatyг65 » Вчора, 11:27

Привіт! Потрібна порада. У мене телевізор Samsung, десь 6 років йому. Учора під час перегляду екран раптово потемнів, звук залишився, але зображення майже не видно. Якщо підсвітити ліхтариком — щось ледь видно, тобто сигнал є, але, здається, проблема з підсвіткою. Чи є сенс ремонтувати? Читав, що може злетіти підсвітка або лампи всередині. Не знаю, чи це складно, і чи взагалі варто цим займатися самому. Може, простіше купити новий?
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Ремонт телевізора Samsung

Повідомлення konor432 » Вчора, 11:28

Так, швидше за все, злетіла підсвітка. Це якраз LGP панель або розсіювачі. Я міняв на своєму Samsung’у рік тому. Нічого надскладного, але треба акуратно розбирати екран, бо матриця тендітна. Якщо впевнено тримаєш викрутку, то справишся. Головне — мати якісні запчастини. Я брав LGP панелі https://mobile-shrek.com.ua/tv-ta-video ... hi-dlia-tv тут, швидко прислали і все підійшло. Можеш навіть по моделі свого ТВ знайти. І дешевше, ніж новий телевізор однозначно!
konor432 Офлайн

Добре орієнтуюся

Re: Ремонт телевізора Samsung

Повідомлення ferdy65 » Вчора, 11:28

У мене теж була подібна проблема з LG, але я думала, що прийшов кінець телевізору. Чоловік сам знайшов ці LGP панелі і замінив. Головне — робити все на чистому столі й не поспішати. Ми теж замовляли на тому сайті, що Андрій радить — якість нормальна, упаковано добре, доставили за два дні. До сервісу навіть не зверталися, бо за таку роботу там здеруть, як за новий екран.
ferdy65 Офлайн

Тільки роззираюся

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей