Глобальні оголошення!

Як підтримати зір, якщо багато працюєш за комп’ютером?

Модератор: Natalinda

Як підтримати зір, якщо багато працюєш за комп’ютером?

Повідомлення konor432 » 15 квітня 2025, 21:51

Привіт, форумчани! Останнім часом дуже турбує зір. Працюю по 8-10 годин на день за комп’ютером, і почали з’являтися проблеми: очі постійно червоні, відчуваю сухість і ніби "пісок" всередині. Часто болить голова від напруги, а іноді картинка ніби трохи розмивається. Вже думаю, що пора щось із цим робити, бо робота нікуди не дінеться, а от зір хочеться зберегти. Можливо, хтось стикався з подібним? Які вітаміни чи засоби дійсно допомагають? І як ви ще підтримуєте здоров’я очей? Дуже чекаю на поради, бо вже реально некомфортно навіть просто дивитись у монітор…
konor432 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як підтримати зір, якщо багато працюєш за комп’ютером?

Повідомлення tatyг65 » 15 квітня 2025, 21:58

Я теж багато працюю за ноутбуком, і в мене були такі ж симптоми: сухість, втома, головний біль, розфокусування. Почав шукати щось, що реально працює, і натрапив на Оптілід – капсули для підтримки зору. Замовляв через https://logic-pharm.com.ua/zir/ – там хороша ціна і швидка доставка. Оптілід мені дійсно допоміг: очі менше втомлюються, пропало відчуття піску, навіть картинка стала чіткішою. У складі натуральні компоненти, вітаміни, що покращують кровообіг і знімають напругу. Також рекомендую дотримуватись режиму: кожні 40 хвилин — перерва хоча б на 5 хвилин, плюс хороше освітлення в кімнаті. Зір – це не жарт, тож краще підтримувати його завчасно.
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей