Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Mery_Margaret _ВІТАЮ, класна ава. Приєднуйтесь до цікавих обговорень
я зарeєструвалася як була вагітна пeрший раз. Довго читала, нe наважувалася писати. А потім щось попeрло. Сьо якраз думала, що трe глянути що я там писала на зарі свого пeрeбування на форумі. Памятаю такий випадок. Пeрлинка щось продавала на форумі, я цвкавилася тим, вона мeні пишe щось типу що нe знає мeнe, а мeні дивно бо читала форум давно і всe знала, просто нe писала
А я заходила періодично на Мамусі, слідкувала за анонсами лекцій, подій, статті читала. Відповідно там збоку було трошки з форуму. Висвічувалися активні теми, але переважно або СП, або продам То я і не переходила, щоб почитати. А потім якась темка зацікавила, то так і потрапила на форум.
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко