а я щось тоже тут не писала. Мене звати Оксана, маю донечку Марічку, про форум знала давно, але заходила лише як гість щоб подивитись коли будуть форумівки, бо часу не було так як ще вчилась в університеті. Я вчитель англійської, займаюсь репетиторством, рукоділлям, обожнюю готувати здорову їжу))) Я і моя дитина вегетаріанці. Живу на Бамі (Симоненка)
О,так набагато цікавіше!!!Трохи познайомились!!!Залишайтесь на форумі-він в нас дуже добрий і цікавий,ставлення до всіх доброзичливе!!! Вітаю всіх новеньких!!! А модераторам-робіть якісь конкурси для новеньких,щоб медальки отримати.Пам"ятаю,мені колись було цікаво отримати медальку для новачків і стимулювало писати більше
Усім доброго дня! Мене звуть Яна, в мене є чоловік Вовчик та донечка Сонечко! Мені 20 років, а Сонечку - 3 місяці. Дуже приємно з усіма познайомитись. Сподіваюсь, подружимось!
Доброго вечора всім. Звати мене Люда. Мені 25 років. Навчалася в ТНЕУ ( банківський бізнес ). На даний час вагітна і чекаю недочекаюсь своє маленьке чудо. На форумі постійно знаходжу корисну інформацію і дуже за це всім вдячна!!! Буду рада новим знайомствам.
Приєднуюсь до вас) Мене звати Ірина,я мама маленького дива Христинки, зараз сидимо собі в декреті На форум ненароком натрапила, вирішила зареєструватись, хоч поспілкуюсь))))))
Кожна жінка чарівниця: є настрій - творить, немає - витворяє...=)