Глобальні оголошення!

Давайте знайомитися!

Модератор: Natalinda

Re: Давайте знайомитися!

Повідомлення Liza » 03 січня 2012, 17:41

тетяночка :heart:
в мене теж був полікістоз яйників. з месяшними теж були негаразди - дуже нерегулярно. завагітніла я з домопогою медицини. зараз я вдруге вагітна - уже без медицини. це стало для нас величезною несподіванкою.
я бажаю вам із чоловіком смиренно дочекатися свого малятка.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mari » 03 січня 2012, 22:18

Квєтушка написав:Нас у сім"ї п"ятеро - я, чоловік, 11-річний син

На щастя ще хтось має вже підлітків. Ля-ля-ля. Вітаємо!!!! :roses:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 03 січня 2012, 22:19

ТЕТЯНОЧКА, на все свій час! :Шампанське:
Деколи треба довго чекати :-|
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Квєтушка » 10 січня 2012, 16:17

Дякую всім за привітання! :roses:
Квєтушка Офлайн

Повідомлення Квєтушка » 10 січня 2012, 16:18

Я в Києві на Троєщині. А ви?
Квєтушка Офлайн

Повідомлення TanenRom » 10 січня 2012, 16:29

Квєтушка а я в протилежній стороні :( не далеко від центрального автовокзалу -на проспекті Науки.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Касівочка » 10 січня 2012, 18:08

Христос народився! :ангел2: Всім привіт, от і я сюди ;-) Вже не раз чула багато позитивних відгуків про ваш форум, та й коли шось шукала, то часто мене дядько Гугл відсилав сюди :tipok:. Декого і "вживу" бачила, а тут по аватару впізнала (зокрема минулого року в жовтні у вас в холлі в "Подолянах" була зустріч слінгомам, чи щось тому подібне, а я йшла в "Сільпо" скуплятися, але як задивилася на все те дійство з танцями - співами в слінгах :dance: :clapping2: ,то зовсім забула про час, а тут вже й чоловік дзвонить, чи все я купила :omg:. Мені сподобалась атмосфера - всі один одного знають, а хто не знає - весело знайомляться, купа дітисок ганяє, навіть склалося враження великої дружньої сімейки :family: :clapping: От там-то я і побачила таку милу жіночку, яка встигала одночасно і якісь підписи збирати, і за малим бігати :crazy:, яку і впізнала по аві , думаю, ви здогадались, про якого модератора я говорю ;-) ) І нарешті я тут, тому приймайте в свою теплу кумпашку :men:
Тепер трішки розкажу про себе : звати мене Марійка (можна просто Маша :) ), мені 22 "рочки", в мене двоє діточок, за що я дуже - дуже вдячна Господу!
Пів року тому закінчила навчання. Радію, що зараз маю змогу кожного дня бачити досягнення своїх дівчаток, зокрема меншої, так як старшу малу я народила на третьому курсі, було дууууже важко поєднувати навчання з материнством (доречі історію мене вчив чоловік "Тараньки", але ще на першому курсі. Вкотре переконуюсь, що Тернопіль - велике село - всі всіх знають :lol: ), і я змушена була залишати її на бабусю, за що їй також величезне спасибі! Їхала я рано, приїжджала пізно, тоді сідала далі за навчання.. А зранку знову виходила з дому зі сльозами на очах і з однією думкою : "Що я за мама..?", і це під крики дитини, яка в такому віці ще точно не хотіла, щоб її мама від неї кудись йшла, а хотіла бути з нею, гамати її цицю :cry: Не хочеться аж те все згадувати, ще й молодшу малу вродила перед самим державним,- сиділа в роддомі і вчила білети, переживала, нервувалася, але відбула! :dance:
Зате зараз я знаю, що таке щастя: щастя - це коли ти зранку встаєш із розумінням того, що тобі не потрібно нікуди бігти - ні на пару, ні на залік, ні на екзамен, і кожного ранку бачити, як прокидаються твої зайчики, бачити їхні щасливі оченятка і веселі посмішки! :kiss:
Не хочу, щоб ви подумали, ніби я якась там помішана на своїх дітях, чи що :grin: Ні!!! Я напевно звичайна мама, яка просто любить своїх дітей, але я точно не така, що би народила і "сплавила" своє дітьо родичам, а сама краще на роботу, чи куди, лиш би подалі від тих турбот.. Я прекрасно розумію, що рано чи пізно і мені доведеться вийти на роботу, і можливо через деякий час я сама захочу вирватись "в люди", бо це природньо, та й вічно біля дітей не будеш - вони ж дорослішають, потрібно вчитись їх помаленько відпускати, але зараз я просто "торчу" від своїх чудох, я реально ними дихаю, бо я вже знаю, що таке розлука з дитиною. Я навіть старшу малу не хочу ПОКИ ЩО в садочок віддавати, "кайфую" :lol: :lol: :lol:
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Lusik » 10 січня 2012, 18:25

Дуже приємно познайомитися!!!!!!!!!Надіємось Вам у нашій хатинці буде дуже затишно!!!!!!!!:))))))
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення irinka » 10 січня 2012, 18:41

Касівочка приємно познайомитися, :roses: :Шампанське: ми з тобою однолітки а в тебе вже 2 дітей, молода мамуся!!! :)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення happymami » 11 січня 2012, 02:31

Касівочка ого. Оцето знайомство ;) Давно вже про себе таких мемуарів не писав, походу і форуму компліманів наробивши ;-)
То так окрилює :гуд: :гуд: :гуд: . Дякуємо за такі позитивні відгуки про наш форум :dance: :dance: :dance: :-|
Тааа. В 22 роки не кожен може похвалитися двома дітками, та ще й так свідомо. Особисто я в 22 мабуть би ще вважала материнство непосильним тягарем. Круто. Ви просто молодчина :гуд: :гуд: :гуд:
Маємо сподів, що форум вам не на слуху дасть відповіді на ваші повсякденні материнські запитання. А якшо якісь питання, то ви в курсі, кого запитати ;-) :beauty:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість