oksana.tesliuk » 10 березня 2011, 23:11
Привіт! Я Оксана. Мені 31. Закінчила наш економічний у 2001 (нідерландський факультет), у 2010 - Львівський інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Вже 10 років працюю в управлінні міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації. З чоловіком побралися ще студентами. Правда, за 12 років спільного життя надбали лише одного сина, який зараз успішно (на неймовірну втіху нам!!!) долає свій перший рік шкільного життя. Нарешті відважились примножити наші з чоловіком здобутки - у травні чекаємо поповнення.
Школу материнства знайшла в Неті, коли шукала фітнес для вагітних у Тернополі. Тепер, окрім фітнесу, відвідую ще й там заняття. Вирішила (в перше в житті!) зареєструватися на форумі. Зізнаюсь, трохи не звично спілкуватися з людьми, не знаючи їх особисто. Я звикла до "живого" спілкування, коли бачиш очі людини. Але в житті згодиться будь-який досвід! Якщо порушуватиму неформальні правила спілкування (якщо такі існують), відразу повідомляйте, бо я таки в цьому повний "чайник" :) Я вже декілька разів дописувала на форумі, але зараз роблю це рідше. Виявила, що це займає в мене багато часу: вдень - завжди треба щось зробити, кудись побігти, ввечері - чоловік ображається. Але часом (от як зараз) хочеться трохи відволіктися, поглибше у щось зануритись. Форум - те, що треба! Тому буду рада цікавому спілкуванню.
Люблю все нове, цікаве. Легко даються іноземні мови. Тому зараз, коли вийшла в декрет, почала вивчати ще польську мову. Дуже мило вона мені звучить, якось навіть по дитячому :hhh: Ще одна слабість - книжки. Але коли ходила на роботу, то часу вистачало лише на спеціалізовану літературу, яка мала безпосереднє відношення до роботи. Зараз читаю, що душа бажає, а це, в основному, сучасні автори. Але не всі. Іздрика пробувала декілька разів починати читати, але марно. Не йде. А от Юрій Винничук, то зовсім інша справа. Людина пише про те, що пережила в реальному житті, та ще й як пише! Якось з віком почала дуже тонко відчувати в художній літературі різницю між вигаданими і реальними, пережитими самим автором подіями та життєвими ситуаціями. В такої літератури є чому повчитися, з неї черпаєш досвід життя.