Глобальні оголошення!

Давайте знайомитися!

Модератор: Natalinda

Re: Давайте знайомитися!

Повідомлення Natalinda » 03 березня 2011, 15:34

paniBi привіт-привіт!!! :) :)
В нас тут стільки вересневих хлопчисьок шо гог-го!!!
Раді вітати в нашій великій дружній компанії :beer:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Катруся » 10 березня 2011, 21:11

Всім привіт. Я Катя. Мені 25 років. Живу в с.Петриків, навчалася в педагогічному в Тернополі, працюю вчителем в себе в селі. Зараз у декретній відпустці, виховую синочка, якому 2 місяці. Відвідувала школу в жовтні-листопаді, мені дуже сподобалося. Люблю читати книги (особливо історичні романі, фентезі), вишивати (це хобі прийшло під час вагітності), слухати музику, люблю свою роботу. Зараз цікавлюся всім, що стосується виховання дітей. Дуже рада, що є такий сайт.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення nadia 2311 » 10 березня 2011, 21:39

Катруся, ласкаво просимо в нашу дружню , велику родину. :roses: :roses: :roses:
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення oksana.tesliuk » 10 березня 2011, 23:11

Привіт! Я Оксана. Мені 31. Закінчила наш економічний у 2001 (нідерландський факультет), у 2010 - Львівський інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Вже 10 років працюю в управлінні міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації. З чоловіком побралися ще студентами. Правда, за 12 років спільного життя надбали лише одного сина, який зараз успішно (на неймовірну втіху нам!!!) долає свій перший рік шкільного життя. Нарешті відважились примножити наші з чоловіком здобутки - у травні чекаємо поповнення.
Школу материнства знайшла в Неті, коли шукала фітнес для вагітних у Тернополі. Тепер, окрім фітнесу, відвідую ще й там заняття. Вирішила (в перше в житті!) зареєструватися на форумі. Зізнаюсь, трохи не звично спілкуватися з людьми, не знаючи їх особисто. Я звикла до "живого" спілкування, коли бачиш очі людини. Але в житті згодиться будь-який досвід! Якщо порушуватиму неформальні правила спілкування (якщо такі існують), відразу повідомляйте, бо я таки в цьому повний "чайник" :) Я вже декілька разів дописувала на форумі, але зараз роблю це рідше. Виявила, що це займає в мене багато часу: вдень - завжди треба щось зробити, кудись побігти, ввечері - чоловік ображається. Але часом (от як зараз) хочеться трохи відволіктися, поглибше у щось зануритись. Форум - те, що треба! Тому буду рада цікавому спілкуванню.
Люблю все нове, цікаве. Легко даються іноземні мови. Тому зараз, коли вийшла в декрет, почала вивчати ще польську мову. Дуже мило вона мені звучить, якось навіть по дитячому :hhh: Ще одна слабість - книжки. Але коли ходила на роботу, то часу вистачало лише на спеціалізовану літературу, яка мала безпосереднє відношення до роботи. Зараз читаю, що душа бажає, а це, в основному, сучасні автори. Але не всі. Іздрика пробувала декілька разів починати читати, але марно. Не йде. А от Юрій Винничук, то зовсім інша справа. Людина пише про те, що пережила в реальному житті, та ще й як пише! Якось з віком почала дуже тонко відчувати в художній літературі різницю між вигаданими і реальними, пережитими самим автором подіями та життєвими ситуаціями. В такої літератури є чому повчитися, з неї черпаєш досвід життя.
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення ksana » 10 березня 2011, 23:18

вітаємо на форумі ще одну Оксану! :o в нас цікаво і гарно. приємного спілкування :!: :roses:
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення happymami » 11 березня 2011, 01:18

Ого,дівчата,стільки народу прибуває. Клаасно. Катруся - велкам. Вишивальниць в нас тут вдосталь. Точно матимете про шо побалакати
Оксано, а от про сучасну літературу ми ще толком і не говорили. Дуже кльова ідея для теми. Я Ізрика ще не читала, але й не планую. Мені аура його не моя))))))))))) А Винничук, таки так - варто читнути. дякую за інфу для роздумів. Кажіть чоловіку, хай не ображається, а краще приводить вас до нас на реальні здибанки. Тоді й очі в очі поспілкуєтеся і легше буде на форумі спілкуватися, знаючи хто як виглядає ;-) . Травень - чудовий місяць для народження дитятка. Клас :thumbsup:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Tajga » 11 березня 2011, 01:23

Катруся, oksana.tesliuk, книголюбів запрошую до нашої бібліотеки. ;-) Катруся, а вишиваємо (і не тільки) ми тут!
Ласкаво просимо до форуму! :roses:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Marichka » 13 березня 2011, 12:48

Привіт!Мене звати Марічка,28 р.Народилась і жила в Тернополі.Працювала до декрету в школі.Зараз живем в селі біля Зборова.Маю гарну сімю:доброго чоловіка і донечку Лілю,народилась в 6.06.2010.Люблю читати(зараз нажаль дальше журналів не заходить),пити каву з молоком в маленькій компанії,люблю готувати,вчусь пекти;люблю спостерігати як татко бавиться з маленькою,радію кожній їхній посмішці і розумію,що це для мене і є покликання:бути доброю дружиною і мамою.
Трохи сумую за Тернополем,хоч часто приїжджаю.Хотіла б відвідувати заходи Мамусь і навчитись користуватись слінгом,маємо тільки рюкзачок.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення ksenja » 13 березня 2011, 12:51

Marichka,вітаємо на форумі!приємного спілкування!!!!!!!!доречі,в нас дача коло Зборова)
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення ksana » 13 березня 2011, 13:20

Marichka, вітаю на форумі! класно, що ти тут є :aaaaa: :o приємного спілкування :roses: ми з тобою знайомі ;-) :hhh:
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Поперед.Далі

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість