Глобальні оголошення!

Автоцвітущі чи фотоперіодичні – що краще?

Модератор: Natalinda

Автоцвітущі чи фотоперіодичні – що краще?

Повідомлення tatyг65 » 31 серпня 2025, 19:33

Всім привіт! Зараз стою перед вибором, які насіння купити: автоцвітущі чи фотоперіодичні. Розумію, що авто – це зручніше і швидше, вони самі переходять у цвітіння, не потребуючи контролю світлового режиму. Але також чув, що фотоперіодичні дають більший урожай і кращу якість у плані смаку й ефекту. Я хочу вирощувати для себе, тому важливий баланс між зручністю і результатом. Може, хтось вже пробував обидва варіанти й може розповісти, що краще для домашнього грову?
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Автоцвітущі чи фотоперіодичні – що краще?

Повідомлення konor432 » 31 серпня 2025, 19:58

Якщо хочеш отримати швидкий результат без зайвих клопотів, тоді автоцвітущі – твій вибір. Вони ростуть швидко, стійкі до стресів і підходять для новачків. Але якщо хочеш максимальної врожайності та контролю, тоді фотоперіодичні сорти будуть кращими – вони дають більші шишки, хоча й потребують більше досвіду. Найкраще рішення – замовити і ті, і ті, щоб порівняти на практиці. У Errors Seeds https://errors-seeds.ua/ є великий вибір і автоцвітів, і фотоперіодичних сортів, у тому числі з високим ТГК та CBD. Так ти точно знайдеш оптимальний варіант для себе.
konor432 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Автоцвітущі чи фотоперіодичні – що краще?

Повідомлення xtremeshammy » 10 жовтня 2025, 21:53

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей