Глобальні оголошення!

Переїзд за місто — потрібна порада

Модератор: Natalinda

Переїзд за місто — потрібна порада

Повідомлення tatyг65 » 15 квітня 2025, 10:50

Привіт! Мрію про власний будинок, але з хорошою інфраструктурою неподалік. Дивився багато варіантів, але або далеко, або без нормального під’їзду, або сам район виглядає сумнівно. Не хочеться втратити зручності міського життя, але при цьому мати більше простору та чисте повітря. Хто вже переїхав у котеджне містечко — поділіться досвідом! Що варто враховувати при виборі? Можливо, є конкретні рекомендації щодо перевірених забудовників або містечок, які справді варто розглянути?
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Переїзд за місто — потрібна порада

Повідомлення konor432 » 15 квітня 2025, 11:07

Після довгих пошуків я обрав piemont.com.ua — і можу щиро рекомендувати. Це затишне котеджне містечко у стилі барнхаус. Вразило не тільки архітектурне рішення, а й розташування — поруч ліс, озеро, набережна, трекінгові маршрути. Для мене, як для батька двох дітей, дуже важливо було, щоб поруч були розваги — і на території Piemont це продумано. До речі, є розстрочка від забудовника і навіть іпотека від банку-партнера.
konor432 Офлайн

Добре орієнтуюся

Re: Переїзд за місто — потрібна порада

Повідомлення ferdy65 » 15 квітня 2025, 12:27

Там не просто красиво — там реально комфортно жити. Я працюю з дому, тому для мене було важливо, щоб було спокійно, без шуму і з гарним інтернетом — все є. Вранці прогулянка біля озера, у вихідні — барбекю з сусідами, діти бавляться на майданчику — і це все прямо в містечку.
ferdy65 Офлайн

Тільки роззираюся

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей