Тісто для мазурок треба брати таке ж як і для паски. Тобто кому яке вдається ;-)
В мене рецепт такий:
1 склянка теплого, але не гарячого молока + 25 гр дріжджів (не сухих, класичних львівських) + кулачок цукру + трохи борошна, щоб тісто було рідкувате, як на блінчики. З цього замішується опара, яка кисне півдня. Тоді додати 200 гр цукру, 100 гр розтопленого маргарину (хоча я даю масла, бо мені так смачніше) і 5 яєць (домашніх!!!). Додаємо потрошки борошна і вимішуємо м'яко, як на вареники. Пекти при температурі не більше 180 градусів поки гарно непідрум'яняться.
Фотку я то виставити можу, але то не поможе Я б сама не розуміла б технології того спецскручування, якби на власні очі не бачила, як то робила моя свекруха. Доведеться нам організувати тематичну зустріч ;-) Тісто принесу готове